SAOPŠTENJE EVROLIGE: Partizanu pobjeda, odluka u naredna 24 sata

Datum:

Share post:

Čelnici Evrolige uputili su saopštenje, nakon incidenta i prekida meča Real Madrid – Partizan, a istakli su da je pobjeda registrovana u Partizanovu korist..

Nažalost, više nego kvalitetna utakmica Partizana u Madridu pala je u sjenku opšte tuče koja je viđena u završnici meča, a meč je registrovan rezultatom koji je bio aktuelan u tom trenutku 80:95.

Dugo se čekalo na objavu Evrolige, koja se sada oglasila zvaničnim saopštenjem u kome stoji – Partizan vodi 2:0 u seriji, navodi Sportal.

Prenosimo saopštenje u cjelosti.

– Druga utakmica plej-of serije između Real Madrida i Partizana Mozzart Bet Beograd prekinuta je na 1 minut i 40 sekundi do kraja  kada je došlo do svađe na terenu i većina obje klupe se ispraznila. 

Kada su diskvalifikacije primijenjene za one igrače koji su učestvovali u tuči i one koji su automatski izbačeni zbog napuštanja klupe, nijedna ekipa nije imala potreban minimum od dva igrača svaki koji je potreban da završi utakmicu, tako da se utakmica smatra zvanično završenom rezultatom u to vrijeme prekinuto je 80:95 u korist Partizana, koji tako sada vodi u seriji 2:0. 

Evroliga je proslijedila prijavljene činjenice nezavisnom disciplinskom sudiji Evrolige, koji će u naredna 24 časa donijeti odluku o incidentima na terenu u skladu sa utvrđenim postupkom. Evroliga najoštrije osuđuje događaje koji su se desili na kraju utakmice. Ovakvi događaji ne predstavljaju vrednosti poštovanja koje liga i njeni klubovi promovišu i koje oličava košarkaški sport.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: sportal.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Juniori KMF Radnik MD Shop protiv Željezničara u Tuzli

Saopštenje za javnost KMF Radnik MD Shop prenosimo u cjelosti: U subotu na teren izlazi i naša juniorska ekipa....

Balkan TRIP TV u posjeti Turističkoj organizaciji Bijeljina (foto)

Jedina turistička televizija na Balkanu, koja egzistira od 2020. godine, bila je danas gost Turističke organizacije Bijeljina. -Naš grad...

PETROVIĆ: Grad Bijeljina po prvi put organizuje kolektivno vjenčanje

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović je na svom zvaničnom FB nalogu najavio po prvi put organizaciju kolektivnog vjenčanja u...

Da li će neko od poslanika u NS RS izbjeći sutrašnju sjednicu?

Još uvijek nije stiglo nijedno obavještenje narodnih poslanika o odsustvu sa sutrašnje sjednice Narodne skupštine Republike Srpske. Opozicionari...