Popularni striming servis povećava cijene pretplate

Datum:

Share post:

Većina striming servisa, bilo da se radi o onima koji omogućavaju gledanje TV serija ili filmova, ili onima za striming muzike, bilježi povećanje cijene pretplate. Sada se ovoj grupi pridružio i popularni Spotify.

Spotify je jedan od najpopularnijih striming servisa, fokusiranih na reprodukciju muzike, a prema novim informacijama kompanija planira da poveća cijene pretplate za svoje usluge.

Ovo je objavio Danijel Ek, izvršni direktor kompanije, koji ističe da se u ovom trenutku čekaju dogovori sa velikim izdavačkim kućama, nakon čega se očekuje implementiranje poskupljenja pretplate.

Kompanija je još prošle godine najavila mogućnost poskupljenja pretplate u SAD-u, pa ove informacije ne predstavljaju iznenađenje.

Spotify je u ovom trenutku među najjeftinijim muzičkim striming servisima u premijum segmentu, među kojima su i Apple Music, Amazon Music i Tidal.

Već godinama, cijena pretplate za individualni plan na Spotify servisu iznosi 9,99 dolara, dok su neki drugi servisi povećali cijenu na više od 10 dolara.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: nezavisne.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Radnik ne posustaje – savladana i Omarska

Lider fudbalskog  šampionata Republike srpske Radnik iz Bijeljine, ne popušta. Večeras su na svom terenu lako porazili poslednjeplasiranu...

Zvezda pobijedila Partizan i plasirala se u finale Kupa Srbije

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana sastali su se u polufinalu Kupa Srbije, meč je odigran na stadionu Rajko...

BIJELJINA: ŽFK ’’Radnik Bumerang’’ u finalu Kupa BiH

ŽFK ’’Radnik Bumerang’’ iz Bijeljine pobjedom u Mostaru izborio je plasman u finale Kupa BiH za žene u...

U Banjaluci osnovan Nezavisni pokret “Svojim putem“ – Igor Radojičić

Cilj pokreta je,, ističe Radojičić u izjavi BN TV, ponuditi alternativu političkoj sceni Republike Srpske.  „Bićemo da ponudimo alternativu...