Prodavnica zdrave hrane „Špajz“ dobila plaketu za najuspješnijeg izlagača u oblasti zdrave hrane na Sajmu “Interagro“ u Bijeljini (foto)

Datum:

Share post:

Poljoprivredni sajam „Interagro“ Bijeljina svrstava se u grupu najznačajnih poljoprivrednih manifestacija u regionu. Za tri sajamska dana, u okviru izložbenog prostora svoje proizvode predstavilo je oko 260 izlagača iz RS i BiH, te 10 zemalja regiona i EU. Sajam je posetilo rekordnih 8.000 posetilaca, što je ovu manifestaciju svrstalo u red najznačajnijih događaja ovog tipa u regionu. 
Prodavnica zdrave hrane „Špajz“ iz Bijeljine dobila je plaketu za najuspješnijeg izlagača u oblasti zdrave hrane na ovom Sajmu.
„Zadovoljstvo nam je bilo učestvovati na ovakvom sajmu. Ostvarili smo kontakte i razmijenili iskustva sa raznim izlagačima, a najveće zadovoljstvo je to što se ljudi sve više okreću zdravom načinu života i zdravoj ishrani“, rekli su za iz prodavnice zdrave hrane „Špajz“ za portal Dešavanja u Bijeljini i najavili ličnu organizaciju sajma zdrave hrane.
„Špajz je u potpunosti orijentisan ka promociji pravilne ishrane i zdravog načina života, pored sertifikovano organskih i makrobiotičkih proizvoda koji se koriste u ishrani, u ponudi imamo i kozmetičke proizvode na biljnoj osnovi. Organski proizvodi na biljnoj bazi, prirodni začini i čajevi, proizvodi bez aditiva i konzervansa, organska biljna ulja, te zdravi slatkiši na bazi sušenog voća, meda i malteksa, samo su neki od proizvoda u širokom asortimanu koji nudi prodavnica zdrave hrane „ŠPAJZ““, poručili su iz „Špajza“.
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

SPASOJEVIĆ: Za četiri mjeseca TVSJ Bijeljina imala 147 intervencija

Teritorijalna vatrogasna-spasilačka jedinica Bijeljina imala je u prva četiri mjeseca 147 intervencija, što je za 55 više nego...

VUČIĆ: Nacionalni stadion će biti jedan od tri najljepša u Evropi – daćemo narodu da izabere ime

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da Nacionalni stadion mora da bude završen do 1. decembra 2026....

SEKULIĆ: Projekat „Upoznaj muziku“ ponovo u Bijeljini (video)

Prije nekoliko godina, magistar harmonike Dušan Sekulić sa saradnicima pokrenuo je projekat "Upoznaj muziku" koji je naišao na...

Danas je Velika srijeda, osuda Isusa Hrista na smrt raspećem

Sve pravoslavne crkve danas obilježavaju Veliku srijedu koja jedan od najznačajnijih dana u Nedelji stradanja pred Vaskrs, kada...