NEŠIĆ URUČIO KLJUČEVE: ''Putevi Srpske'' donirali automobil Udruženju žena žrtava rata

Datum:

Share post:

Javno preduzeće “Putevi Republike Srpske”, na prijedlog Vlade Srpske, doniralo je Udruženju žena žrtava rata automobil “škoda fabija”, izjavila je predsjednik Udruženja Božica Živković Rajilić.

Rajilićeva je rekla da će ovaj automobil, koji je servisiran, registrovan i u dobrom stanju, poslužiti za potrebe Udruženja.

Ona je rekla da je Udruženje podnijelo zahtjev Vladi Republike Srpske za dodjelu automobila, te da su pozitivno odgovorili u Javnom preduzeću “Putevi Republike Srpske”.

Rajilićeva je zahvalila za ovu donaciju vršiocu dužnosti direktora “Puteva Republike Srpske” Nenadu Nešiću.

Nešić, koji je danas uručio ključeve “škode fabije” Rajilićevoj, rekao je da će donacija sigurno pomoći u radu Udruženja žena žrtava rata, saopšteno je iz Javnog preduzeća “Putevi Republike Srpske”.

– Na ovaj način pokazujemo da sve institucije Republike Srpske vode posebno računa o udruženju kao što je ovo koje okuplja žene žrtve rata, te na ovaj način pokazujemo da se ničije žrtve u stvaranju Republike Srpske ne smiju zaboraviti i da one trebaju biti pri vrhu liste prioriteta – naglasio je Nešić.

On je potvrdio da se ovo udruženje obratilo Javnom preduzeću “Putevi Republike Srpske” za pomoć, te je utvrđeno da je moguće pozitivno odgovoriti na zahtjev, kao i da je saglasnost za ovu donaciju dala i Vlada Republike Srpske.

Donirani automobil “škoda fabija” je 2011. godište.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srna.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Golom Stevanovića 20 sukundi prije kraja rukometaši Bijeljine savladali Kozaru

Golman Bijeljine David Ostojić  najbolji u derbiju protiv Kozare sa 17 odbrana. RK Bijeljina - ORK Kozara 33:31 Mladi golman...

UGLJEVIK: Tri mladića iz Zabrđa pješke krenula put Ostroga

Jutros su Dragomir Stanković, Mile Rikić i Spasoje Popović krenuli na svoje prvo hodočašće dugo 350 kilometara prema...

ĆORIĆ: Naplata putarine u prva tri mjeseca uvećana za više od 800.000 KM

Vršilac dužnosti direktora "Autoputeva Republike Srpske" Nedeljko Ćorić izjavio je Srni da su dobrom poslovnom politikom u prethodnoj...

“Djeca trče za čistu i zdravu Semberiju“ (foto)

APRIL MJESEC ČISTOĆE 2024! U organizaciji Grada Bijeljina, danas, 28. aprila održaće se dječije trke  pod nazivom "DJECA TRČE...