NEŠIĆ DODIKU: Bojkotuj izbore u Doboju! (video)

Datum:

Share post:

Nakon sastanka delegacije opozicionih stranaka SDS, PDP i DNS koji je održan u Bijeljini i na kojem su, između ostalog, razgovarali i o neophodnim promjenama u Republici Srpskoj, kao i o ekonomskoj situaciji i demografiji u Srpskoj, predsjednik DNS Nenad Nešić istakao je da su promjene u Republici Srpskoj nužne i potrebne i da se sigurno dešavaju.

„Mi smo danas donijeli odluku da u Doboju zajednički radimo, da omogućimo fer, poštene i, u skladu sa Zakonom, sprovedene izbore. Naše političke partije će sarađivati u Doboju kako bi ostvarile, prije svega, zakonitost što se tiče samog toga izbora, ali isto tako najbolji mogući rezultat. Mi ćemo u narednim danima donijeti odluku o kandidatu koga ćemo podržati u Doboju i to će biti sigurno zajednička odluka ove tri političke partije“, rekao je Nešić.

On je naveo da že, što se tiče izbora u Srebrenici, jasno i glasno podržati srpskog kandidata za načelnika opštine i da tu stavljaju tačku o svakoj priči o bilo kakvoj izdaji.

„Nemojte da mislite da promjene koje zagovaramo mi iz DNS, PDP i SDS mogu na bilo koji način da štete RS. Mi smo apsolutno jedinstveni. A, zašto čekati 2022. godinu? Pozivamo ih da bojkotuju izbore u Doboju. Nek pokažu da su dosljedni u svojoj namjeri i nek pokažu i bojkotuju izbore u Doboju“, bio je izričit Nešić.

Građani Srpske želim VAM srećne ''PROMJENE''
Nešić je dodao da koalicija opozicije čvrsto stoji na nogama i na braniku Republike Srpske.

„Ono što je nama cilj je bolja demografska slika, bolji uslovi poslovanja, bolja privreda, narodna policija, država koja je zasnovana na pravu i pravdi. Sve ono što nam je potrebno da postanemo jedno normalno društvo. Ubijeđen sam da ćemo na narednom sastanku sigurno povećati broj učesnika i na taj način pokazati da promjene u RS ne može zaustaviti niko. Dragi građani, RS, želim vam srećne promjene koje dolaze u RS!“, zaključio je Nešić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PODIJELJENI VASKRŠNJI DAROVI EPISKOPA FOTIJA

U susret proslavljanju Praznika Vaskrsenja Gospoda Isusa Hrista, blagoslovom Episkopa zvorničko-tuzlanskog Gospodina Fotija, jerej Branislav Nedić, protođakoni Nemanja...

Bijeljina postaje turistička destinacija

Osim velikih gužvi, u Bijeljini je primjetan i povećan broj turista u prazničnim danima. To govori u prilog...

Vučević prvi zvanični susret na novoj funkciji obavio sa Patrijarhom Porfirijem

Predsjednik Vlade Miloš Vučević izjavio je danas da mu je drago što je svoj prvi zvanični sastanak na...

VIŠKOVIĆ: Srpska je finansijski stabilna

Srpska je finansijski stabilna. Od kraja 2018. godine do danas penzije su povećane za 60,1 odsto, a plate...