MILOVANOVIĆ: “Petrović je već dobio “žuti“ karton“! (VIDEO)

Datum:

Share post:

Danas je koalicija “Dogovor za Bijeljinu” održala vanrednu konferenciju za medije u Galeriji Centra za kulturu. Naime, tokom jučerašnjeg dana svi predstavnici koalicije su od Gradonačelnika dobili pojedinačne pozive da se u toku dana održe pojedinačni sastanci sa njim o budućem djelovanju u Gradskoj Skupštini. Sve političke partije su dobile poziv, kao i kompletna koalicija „Dogovor za Bijeljinu“.

Miroslav Milovanović, predstavnik koalicije „Dogovor za Bijeljinu“ istakao je da su nakon jučerašnjeg poziva imali zvaničan sastanak koalicije na kojem su razmijenili informacije i potvrdili ranije dogovoreni stav.

„U budućem radu koalicija će funkcionisati na način da svi zvanični razgovori na bilo koju temu mogu da budu samo na nivou koalicije, a ne kao pojedinačne političke partije koje su članice koalicije – ništa iza zatvorenih vrata i u četiri oka“, rekao je Milovanović.

U jutarnjim časovima, koalicija je uputila zvaničan dopis Gradonačelniku o dogovorenim daljim ciljevima koalicije, te su ovom prilikom zatražili razgovor za danas u 12.00 časova kada je inače bio predviđen sastanak sa jednom od članica koalicije „Dogovor za Bijeljinu“. Gradonačelnik je odgovorio neposredno prije početka presa da je njegov poziv prvenstvo upućen narodnim odbornicima i politickim strankama, a ne koaliciji ili bilo kojoj drugoj interesnoj grupi.

Na pitanje novinara portala Dešavanja u Bijeljini kako komentariše ovakav odnos Gradonačelnika, Milovanović je odgovorio da je Petrović već dobio „žuti“ karton.

„Zvanični dopis koji je uputio Gradonačelnik odnosi se isključivo na političke partije, a ne na odbornike Grada Bijeljina. Mi smo bili jasni u našem odgovoru – spremni smo da razgovaramo pod našim uslovima. Što se tiče odgovora koji nam je uputio Gradonačelnik, gdje nas je nazvao interesnom grupom, u ovom trenutku ne bih da komentarišem. On je već dobio žuti karton, što se mene lično tiče, jer ta vrsta diskusije sa njegove pozicije nije dolična. Ne bih ulazio u dalju raspravu, jer ne želim da pokvarimo ionako narušene odnose“, rekao je Milovanović.

Koalicija “Dogovor za Bijeljinu” okuplja deset političkih partija i 23 odbornika u Skupštini Grada Bijeljina.

​Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Zašto i kome smeta KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina?

Saopštenje za javnost sa zvaničnog FB naloga KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina prenosimo u cjelosti Juče u Bijeljini pred...

BIJELJINA: Kuća Arsenovića u Donjem Crnjelovu puna djece, sloge i ljubavi (foto)

Iz semberskih sela, posljednjih godina, uglavnom se odlazilo, jer mladi ljudi bolju budućnost vide u gradovima ili u...

Još jedna crkva u Istanbulu postaje džamija

U Istanbulu će sutra za vjernike svečano biti otvorena džamija Karije, prvobitno Crkva Hrista Spasitelja, koja je do...

Danas je Međunarodni dan babica

Danas je Međunarodni dan babica, koji je, 1992. godine, ustanovila Internacionalna konfederacija babica. Grupa babica iz Evrope, uglavnom...