MILIČEVIĆ (SDS): Jelena Trivić (NF) je “prešla crvenu liniju“ (foto)

Datum:

Share post:

MILIČEVIĆ: ZAJEDNIČKI PUT SAMO UZ MEĐUSOBNO POŠTOVANJE

Dan prije održavanja Skupštine Narodnog fronta objaviti prelijetanje narodnog poslanika Srpske demokratske stranke u Narodni front je jasna poruka Jelene Trivić Srpskoj demokratskoj stranci, istakao je dr Milan Miličević, v.d. predsjednika Srpske demokratske stranke.

„Na neke ranije prelaske iz SDS-a sam ostao suzdržan i strpljiv ali je sada crvena linija pređena. SDS i ja lično smo pružili Jeleni Trivić, kao zajedničkom opozicionom kandidatu za predsjednika Republike Srpske, jasnu, iskrenu i maksimalnu podršku širom Republike Srpske.

POSLANIK SDS PREŠAO u Narodni front Jelene Trivić (foto)

Njenu kampanju je iznijela Srpska demokratska stranka uz podršku PDP-a i Liste za pravdu i red Nebojše Vukanovića ali svi znaju da te kampanje bez SDS-a ne bi moglo uopšte biti. Tako je bilo i sa organizacijom protesta koji su održani u Banja Luci poslije izbora a kojih bez SDS-a ne bi ni bilo moguće organizovati“, pojasnio je Miličević.

Dubravac, poslanik u NS RS napustio DNS – prešao u Narodni front Jelene Trivić

On je kazao da je koristio svaku moguću priliku da javno kaže da usitnjavanje opozicionog djelovanja samo koristi trenutnoj vlasti u Republici Srpskoj ali to neki nisu željeli shvatiti niti čuti zaslijepljeni svojim ličnim ambicijama.

Narodni front Jelene Trivić dobio poslanika iz PDP – Napustio PDP nakon 23 godine

„Napraviti političku partiju kao simbiozu političkih nezadovoljnika iz različitih političkih partija koji nisu ostvarili svoje lične ambicije, koje su često u potpunom neskladu sa njihovim objektivnim sposobnostima i očekivati da oni budu snaga koja će promijeniti ovu nakaradnu vlast u Republiku Srpsku je naivnost i potpuna zabluda“ kazao je v.d. predsjednika SDS.

Prva skupština Narodnog fronta: Zakazano 23. maja, lokacija i tačno vrijeme nepoznati

Miličević je poručio da bez obzira na sadašnje stanje opozicije Srpska demokratska stranka nastavlja jasnim putem a to je beskompromisna borba protiv trenutne vlasti te očuvanje teritorije i nadležnosti Republike Srpske.

„Srpsku demokratsku stranku nije uspio uništiti ni Visoki predstavnik, ni američke sankcije, ni Milorad Dodik, ni silne gomile novca kojom su kupovali preletače iz SDS-a i od njih pravili razne stranke. Međusobna nerazumijevanja unutar opozicije u ovom momentu stvaraju odličnu atmosferu za ostanak na vlasti SNSD-a i njihovih koalicionih partnera. Srpska demokratska stranka se nada da još uvijek ima vremena, mudrosti i želje da opozicija krene zajedničkim putem rušenja trenutne vlasti a ne putem međusobnog podrivanja“, zaključio je Miličević.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Bijeljinski gimnazijalci se družili sa mališanima u Dnevnom centru za djecu u riziku (foto)

Učenici JU Gimnazija ’’Filip Višnjić’’ iz Bijeljine su današnji dan proveli  u dnevnim aktivnostima i sa mališanima u...

Pedagoški fakultet uspostavio saradnju sa Udruženjem „Bijeljinska djeca suncokreti“ (foto)

Danas je u prostorijama Pedagoškog fakulteta u Bijeljini potpisan Sporazum o saradnji između ove visokoškolske ustanove i Udruženja...

GOVEDARICA: Vlast da riješi status zaposlenih radnika SDS koji zbog američkih sankcija ne mogu da prime plate (foto)

Šef Kluba poslanika SDS u NS RS Vukota Govedarica traži od aktuelne vlasti da riješi status zaposlenih radnika...

KARAN, MINISTAR MUP RS: Policijski službenici moći će da rade do 55. godine

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske ubrzo će pokrenuti inicijativu za promjenu zakonskih odredbi koje propisuju uslove za penzionisanje...