MILIČEVIĆ (SDS): Jelena Trivić (NF) je “prešla crvenu liniju“ (foto)

Datum:

Share post:

MILIČEVIĆ: ZAJEDNIČKI PUT SAMO UZ MEĐUSOBNO POŠTOVANJE

Dan prije održavanja Skupštine Narodnog fronta objaviti prelijetanje narodnog poslanika Srpske demokratske stranke u Narodni front je jasna poruka Jelene Trivić Srpskoj demokratskoj stranci, istakao je dr Milan Miličević, v.d. predsjednika Srpske demokratske stranke.

„Na neke ranije prelaske iz SDS-a sam ostao suzdržan i strpljiv ali je sada crvena linija pređena. SDS i ja lično smo pružili Jeleni Trivić, kao zajedničkom opozicionom kandidatu za predsjednika Republike Srpske, jasnu, iskrenu i maksimalnu podršku širom Republike Srpske.

POSLANIK SDS PREŠAO u Narodni front Jelene Trivić (foto)

Njenu kampanju je iznijela Srpska demokratska stranka uz podršku PDP-a i Liste za pravdu i red Nebojše Vukanovića ali svi znaju da te kampanje bez SDS-a ne bi moglo uopšte biti. Tako je bilo i sa organizacijom protesta koji su održani u Banja Luci poslije izbora a kojih bez SDS-a ne bi ni bilo moguće organizovati“, pojasnio je Miličević.

Dubravac, poslanik u NS RS napustio DNS – prešao u Narodni front Jelene Trivić

On je kazao da je koristio svaku moguću priliku da javno kaže da usitnjavanje opozicionog djelovanja samo koristi trenutnoj vlasti u Republici Srpskoj ali to neki nisu željeli shvatiti niti čuti zaslijepljeni svojim ličnim ambicijama.

Narodni front Jelene Trivić dobio poslanika iz PDP – Napustio PDP nakon 23 godine

„Napraviti političku partiju kao simbiozu političkih nezadovoljnika iz različitih političkih partija koji nisu ostvarili svoje lične ambicije, koje su često u potpunom neskladu sa njihovim objektivnim sposobnostima i očekivati da oni budu snaga koja će promijeniti ovu nakaradnu vlast u Republiku Srpsku je naivnost i potpuna zabluda“ kazao je v.d. predsjednika SDS.

Prva skupština Narodnog fronta: Zakazano 23. maja, lokacija i tačno vrijeme nepoznati

Miličević je poručio da bez obzira na sadašnje stanje opozicije Srpska demokratska stranka nastavlja jasnim putem a to je beskompromisna borba protiv trenutne vlasti te očuvanje teritorije i nadležnosti Republike Srpske.

„Srpsku demokratsku stranku nije uspio uništiti ni Visoki predstavnik, ni američke sankcije, ni Milorad Dodik, ni silne gomile novca kojom su kupovali preletače iz SDS-a i od njih pravili razne stranke. Međusobna nerazumijevanja unutar opozicije u ovom momentu stvaraju odličnu atmosferu za ostanak na vlasti SNSD-a i njihovih koalicionih partnera. Srpska demokratska stranka se nada da još uvijek ima vremena, mudrosti i želje da opozicija krene zajedničkim putem rušenja trenutne vlasti a ne putem međusobnog podrivanja“, zaključio je Miličević.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Potpisivan ugovora izmedju RTRS i rukometnog kampa „Mladen Bojinovic Dugi“

U Multimedijalnoj sali RTV danas je održana konferencija za medije povodom trećeg rukometnog kampa za djecu uzrasta 10-...

PODRUČNA PRIVREDNA KOMORA BIJELJINA: Kvalitetnom praktičnom nastavom zadržati mlade na našim prostorima (foto)

Poslovni subjekti u Republici Srpskoj sve češće se susreću sa problemom nedostatka kvalifikovane radne snage pa tako potraga...

Redovna isplata prava iz sistema dječije zaštite počela je danas

Redovna isplata prava na dodatak na djecu, prava na materinski dodatak, prava na pomoć za opremu novorođenčeta, prava...

Poziv za volontere – Agroplan Bijeljina

Dragi sugrađani, Pozivamo vas da se pridružite Agroplanu, društvenom preduzeću koje se bavi organskom proizvodnjom biljaka, i postanete deo...