Dubravac, poslanik u NS RS napustio DNS – prešao u Narodni front Jelene Trivić

Datum:

Share post:

-Narodni poslanik Željko Dubravac, potvrdio je za portal Dešavanja u Bijeljini da je donio odluku da se pridruži ideji Narodnog fronta, objavila je Jelena Trivić, koja je jedna od osnivača tog fronta.

„Željko Dubravac, borac Vojske Republike Srpske, sportista, je neko ko je uvijek bio na frontu odbrane naroda i to je najbolje pokazao 2020. godine kada je stao na crtu režimu kao kandidat opozicije za načelnika opštine Čelinac, u čemu smo ga podržali svi mi iz opozicije i okupili se oko njegove kandidature“, navela je Trivićeva i dodala da je Dubravac u Narodnu skupštinu ušao na osnovu opozicione retorike koju je DNS tada gromoglasno propagirao.

„Nakon izbora, DNS se bez objašnjenja svojim biračima, priklonio vladajućoj koaliciji čime su narod, odnosno glasači DNS najgrublje prevareni. Željko je neko ko je odlučio da ne iznevjeri one koji su mu poklonili povjerenje, odlučan da svoj politički put nastavi u Narodnom frontu!

Кroz svoje diskusije u Narodnoj skupštini Republike Srpske pokazao je jasno šta misli o režimu predvođenom SNSD i drago mi je što zajedno krećemo ovu priču“, stoji u objavi Jelene Trivić.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

LJUBIŠA PETROVIĆ: Vlast na Bijeljinu gleda samo kao plijen

- Dok su drugi zaduživali ovaj grad i sa nasleđenim dugom od 39 miliona KM, a za ove...

RSS: Delegacija Tasosa posjetila Bijeljinu na poziv turizmologa Jasne Pazarac Savić (foto)

Saopštenje za javnost Republičke stranke Srpske prenosimo u cjelosti: Članica upravnog odbora Turističke organizacije /TO/ grada Bijeljina Jasna Pazarac...

Putinova inauguracija 7. maja

Inauguracija predsjednika Rusije Vladimira Putina biće održana 7. maja, izjavio je predsjedavajući Odbora za ustavno zakonodavstvo i državnost...

VIŠNJIĆ DJELOM SABIRAO ROD: U Ugljeviku svetkovina u čast Filipa Višnjića (foto)

I imenom, i djelom, i riječju, i pesmom, i divnim zvukovima gusala u njegovim rukama, i ljubavlju prema...