MILAN TUBIN SDS: Borenović lažni opozicionar, PDP uz SNSD gdje god imaju koristi

Datum:

Share post:

Narodni poslanik i predsjednik Gradskog odbora SDS Prijedor Milan Tubin tvrdi da po nalogu predsjednika PDP Branislava Borenovića odbornici ove partije podržavaju SNSD u mjestima gdje imaju korist.

Tubin često na društvenim mrežama kritikuje što su dva odbornika PDP u Skupštini grada Prijedora u koaliciji sa SNSD, prenosi Srpskainfo.

– Teško opziciji u kojoj je jedan od glavnih oslonaca Branislav Borenović! Svaki dan gledamo i slušamo kako kritikuje vlast na čelu sa SNSD i Miloradom Dodikom. Za razliku od Vas, Milorad Dodik i ako sam njegov protivnik, moram reći da se drži svoje politike – naveo je Tubin.

– Odgovorno tvrdim da manipulišete i da po Vašem nalogu PDP odbornici podržavaju vlast gdje god možete imati koristi.Vaše ucjene da u Prijedoru čekate da opozicija skupi dovoljno odbornika pa da vi pređete u naše redove je pokazatelj Vaše politike i lažnog opozicionara – tvrdi Tubin.

Tubin se slično oglasio i prije desetak dana kada je dogovorena opoziciona saradnja PDP i SDS.

– Pozivam Borenovića da dođe u Prijedor i vidi, a on to zna i odobrava, kako njegov “opozicioni” PDP čini podršku i vlast sa SNSD u Prijedoru. Kažu imamo gradonačelnike u Banjaluci i Bijeljini. Brane zaboravio si reći da imate i u Prijedoru! Da nije tako još bih i povjerovao u današnje dogovore – poručio je tada Tubin.

Dešavanja u BIjeljini
Izvor: banjaluka.net

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Zašto i kome smeta KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina?

Saopštenje za javnost sa zvaničnog FB naloga KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina prenosimo u cjelosti Juče u Bijeljini pred...

BIJELJINA: Kuća Arsenovića u Donjem Crnjelovu puna djece, sloge i ljubavi (foto)

Iz semberskih sela, posljednjih godina, uglavnom se odlazilo, jer mladi ljudi bolju budućnost vide u gradovima ili u...

Još jedna crkva u Istanbulu postaje džamija

U Istanbulu će sutra za vjernike svečano biti otvorena džamija Karije, prvobitno Crkva Hrista Spasitelja, koja je do...

Danas je Međunarodni dan babica

Danas je Međunarodni dan babica, koji je, 1992. godine, ustanovila Internacionalna konfederacija babica. Grupa babica iz Evrope, uglavnom...