MIĆIĆ uprkos napadima POSTAJE SVE JAČI – Odbornik prešao u SDS

Datum:

Share post:

Nezavisni odbornik Ljubiša Petrović svoj dalji politički rad nastaviće kao član i odbornik SDS u bijeljinskoj Skupštini.

Petrović je odbornički mandat osvojio na listi Pokreta uspješna Srpska, gdje je bio i predsjednik Gradskog odbora od jula 2017. godine.

Pokret uspješna Srpska je napustio u oktobru 2018, poslije izbornog fijaska, odnosno kako je tada izjavio Petrović, nezadovoljstva u načinu vođenja politike prema članstvu i lošeg izbornog rezultata  na republičkim izborima.

Od tada pa sve do danas Petrović je u bijeljinskom parlamentu djelovao kao nezavisni odbornik.

SDS u Skupštini Grada Bijeljina sada ima 10 odbornika, a ranije su Srpskoj demokratskoj stranci u Bijeljini pristupili odbornici Ognjen Đuka i Pero Spasojević.

I pored navoda koji su se ovih dana pojavili, da su skupštinska većina i SDS u Bijeljini uzdrmani, današnji potez pokazuje da Mićić ostaje nepokolebljiv na svom političkom putu i da upkos brojnim napadima jača.

Ono što Mićiću niko ne može da ospori, a što će predstavljati veliki problem njegovim političkim protivnicima, je i ogromno političko iskustvo koje aktuelni gradonačelnik Bijeljine ima, o čemu govori i činjenica da je već u četiri navrata na izborima biran za načelnika, odnosno gradonačelnika Bijeljine i da je uprkos svim napadima iz izbornih nadmetanja do sada izlazio kao pobjednik.

Današnji prelazak Petrovića u SDS i činjenica da odbornici u Bijeljini pristupaju  ovoj stranci pokazuju da je Mićić na pravom putu i da zna šta radi.

Ono što je takođe činjenica, koju je teško osporiti, je da je Bijeljina i dalje bastion SDS u RS.

Uprkos brojnim napadima i optužbama na račun Mićića, kada je riječ o njegovoj odanosti SDS, pokazalo se da ova stranka u bijeljinskom parlametu jača i da SDS rijetko gdje u Srpskoj ima uspjeha kao u Bijeljini.

Ovih dana često je pitanje, koje se ne postavlja bez razloga, šta bi rušenje Miće Mićića značilo za SDS, ne samo u Bijeljini, nego i u RS i šta je SDS bez bastiona u Bijeljini.

Za sada, pokazalo se, vrh SDS ne mora da brine kada je riječ o sudbini SDS u Bijeljini. Ova stranka u Skupštini Grada Bijeljina jača i ima  10 odbornika a Mićić, uprkos brojnim napadima, čvrsto stoji i istrajava na svom političkom putu.  
 
Dešavanja u Bijeljini
​Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

„Proizvođači imaju veće zalihe“ Snižene cijene PELETA i ogrevnog drveta u Srpskoj

Cijene peleta i ogrevnog drveta u Republici Srpskoj znatno su opale, a građanima se preporučuje da sada, ako...

ĐUKIN: Dom zdravlja ove godine obilježava 30 godina postojanja (video)

Dom zdravlja Bijeljina ove godine obilježava jubilej - 30 godina postojanja. "Dom zdravlja Bijeljina se 1994. godine odvojio od...

Zemljotres u Crnoj Gori

Zemljotres jačine 2,7 Rihtera pogodio je Crnu Goru. Zemljotres je registrovan u 10.39 časova. Kako se navodi, epicentar potresa bio...

Otac Predrag Popović – Šta treba uraditi sa prošlogodišnjom čuvarkućom

Na Veliki petak običaj i vjera nalažu da jaja treba farbati rano ujutru na Veliki petak, ali neće...