On je PRVI SRBIN koji će obući dres reprezentacije tzv. Kosova i nosi ime LEGENDE

Datum:

Share post:

Mladi 17-godišnji fudbaler Ilija Ivić, koji je nedavno potpisao prvi profesionalni ugovor i to sa Fljamurtarijem, našao se na spisku reprezentacije Fudbalskog saveza Kosova za igrače mlađe od 19 godina.

Ivić je prihvatanjem poziva postao prvi igrač srpskog porijekla koji će nastupiti za neku selekciju reprezentacije FS Kosova, najmlađe fudbalske reprezentacije u Evropi.

Mladi štoper je rođen u Prištini, a upućeni tvrde, kako prenosi Nedeljnik, da je jedan od najtalentovanijih igrača u Evropi u svom uzrastu.

Inače, selektor upravo te selekcije Ramiz Krasnići, nesuđena zvijezda Partizana, rekao je ranije za Danas da drži Ivića na oku.

– Mene kao trenera, a ni Fudbalski savez, uopšte ne interesuje ko je koje nacije ili vjere. On je jedan od većih talenata. Igra centralnog odbrambenog igrača. Ima izuzetnu visinu, veoma je inteligentan igrač i na utakmicama je pokazao da može da se računa na njega. Kao selektor reprezentacije do 19 godina gledao sam nekoliko utakmica i svidio mi se kao igrač i kao karakter. Poslije utakmice sam razgovarao sa njim, pohvalio sam ga i rekao sam mu da će ukoliko nastavi tako, biti jedan od potencijalnih kandidata za reprezentaciju ako želi, samo da malo smanji kilažu – navodi Krasnići.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: blic.sport.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Crvena Zvezda posle velike drame savladala Partizan

Košarkaši Crvene zvezde poveli su u finalnoj seriji plej-ofa ABA lige protiv Partizana sa 1:0. Crveno-beli su u hali...

Otac mu iz Bijeljine, majci kupio crkvu, zaradio više od Đokovića, a djecu uči da budu skromna (foto)

U svojoj autobiografiji Ja sam Zlatan objasnio je u kakvom je siromaštvo odrastao, šta mu je bila zvezda...

ZLOČIN KOJI JE PROŠAO BEZ KAZNE: 15. maja u Tuzli obilježavanje 32 godišnjice stradanja vojnika JNA u masakru na Brčanskoj malti

NIKADA ZABORAVITI: TUZLANSKA KOLONA I ZLOČIN KOJI JE PROŠAO BEZ KAZNE maj je dan kada se 1992. godine...

DODIK OŠTRO O RADOJIČIĆU: „K’o razmaženo dijete, stalno je nešto plakao, neko je trebao da mu briše suze i mijenja pelene“

Nakon što je Igor Radojičić najavio da je njegov novoosnovani Nezavisni pokret "Svojim putem" – Igor Radojičić zvanično...