KK ''UNSU'' BIJELJINA: Kneževićeva stipendista Ministarstva sporta za 2020.

Datum:

Share post:

Kadetkinja Anđela Knežević nedavno je izabrana među sportiste koje će za 2020 godinu stipendirati Ministarstvo za porodicu, omladinu i sport Republike Srpske.

Kneževićeva je jedna od najperspektivnijih sportiskinja Republike Srpske i svojim rezultatima, a najprije titulom državne prvakinje i balkanske viceprvakinje apsolutno je zaslužila da se nađe na spisku stipendista, saopšteno je iz KK ’’UNSU’’ Bijeljina.

Iako smo pored Kneževićeve imali još kandidata koji su svojim rezultatima zaista ispunjavali uslove za pomenutu stipendiju, zadovoljni smo reakcijom Ministarstva na naše rezultate pa se sa razlogom nadamo, da će stipendista iz našeg kluba naredne godine biti i više. Naravno, za tako nešto moramo održati kontinuitet rada, zalaganja i rezultata.
Pored Kneževićeve, stipendije su dodijeljene za još troje karatista iz Republike Srpske i to iz Banja Luke; Pavle Dujaković, Mihajlo Stanić i Anja Lolić, svo troje članovi kk. “Energija“.

Činjenica da je naša Kneževićeva prva karatiskinja iz Bijeljine i regiona koja je stekla ovakav status, čini nas jako ponosnim kolektivom. Sigurno je, da svaki vid priznanja za postignute rezultate kako klubovima tako i sportistima čini satisfakciju za još više posvećenosti, truda i rada, i da kada je naš klub u pitanju sve pomenuto sigurno neće izostati.

Na kraju, u ime našeg kolektiva, želimo se najsrdačnije zahvaliti Ministarstvu sporta Republike Srpske na čelu sa Ministarkom za sport, porodicu i omladinu Sonjom Davidović, uz obećanje još boljih rezultata, navodi se na kraju saopštenja.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Stanje na putevima za 6. maj – Pretežno suvi kolovozi uz umjerenu frekvenciju vozila

IZVJEŠTAJ O STANJU NA PUTEVIMA 06.05.2024 06:32:27 REPUBLIKA SRPSKA Na većini puteva u Republici Srpskoj saobraćaj se odvija po pretežno...

VRIJEME DANAS pretežno sunčano

Toplo i pretežno sunčano vreme uz prolaznu oblačnost koja se tokom dana premešta od zapada ka istoku. Tokom...

Zašto i kome smeta KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina?

Saopštenje za javnost sa zvaničnog FB naloga KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina prenosimo u cjelosti Juče u Bijeljini pred...

BIJELJINA: Kuća Arsenovića u Donjem Crnjelovu puna djece, sloge i ljubavi (foto)

Iz semberskih sela, posljednjih godina, uglavnom se odlazilo, jer mladi ljudi bolju budućnost vide u gradovima ili u...