JU OŠ „Dvorovi“ iz Dvorova posjetila Udruženje „Bijeljinska djeca suncokreti (foto)

Datum:

Share post:

Učenici škole zajedno sa direktorom i defektologom OŠ „Dvorovi“ iz Dvorova kod Bijeljine posjetili su udruženje: „Bijeljinska djeca suncokreti“. Defektolog škole Marijana Marinković organizovala je radionicu povodom jednog od najvećih Hrišćanskih praznika – Vaskrsa, gdje su učenici škole iz Dvorova zajedno sa učenicima iz udruženja izrađivali radove, ukrase i čestitke koje će se naći na bazaru 29.i 30. aprila na trgu Bijeljine.

„Cilj naših posjeta i održavanje inkluzivnih radionica je unaprijeđenje kvalitete života djece sa poteškoćama kroz zajedničko druženje i komunikaciju djece sa njihovim vršnjacima, te sprovođenje kreativnih aktivnosti inkluzivnog karaktera. Ovakav oblik druženja omogućava svakom djetetu da iskaže svoje individualne sposobnosti i potrebe. Ovom prilikom uručili smo skromne poklone koje će našim drugarima pomoći u daljim aktivnostima. Radujemo se novom druženju i apaleujemo na sve koji su u mogićnosti da podrže ove divne ljude “ istakao je direktor škole Čedo Janković.

„29. i 30. aprila na Trgu Bijeljina imaćete priliku pogledati i kupiti neke od kreativnih radova naših Suncokreta. Dođite i podržite“, poručili su iz škole.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Zašto i kome smeta KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina?

Saopštenje za javnost sa zvaničnog FB naloga KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina prenosimo u cjelosti Juče u Bijeljini pred...

BIJELJINA: Kuća Arsenovića u Donjem Crnjelovu puna djece, sloge i ljubavi (foto)

Iz semberskih sela, posljednjih godina, uglavnom se odlazilo, jer mladi ljudi bolju budućnost vide u gradovima ili u...

Još jedna crkva u Istanbulu postaje džamija

U Istanbulu će sutra za vjernike svečano biti otvorena džamija Karije, prvobitno Crkva Hrista Spasitelja, koja je do...

Danas je Međunarodni dan babica

Danas je Međunarodni dan babica, koji je, 1992. godine, ustanovila Internacionalna konfederacija babica. Grupa babica iz Evrope, uglavnom...