„Trofej Bijeljina 2024“ 11. maja u Bijeljini (foto)

Datum:

Share post:

Za nešto manje od dvadeset dana, tačnije u subotu 11 maja u Bijeljini, u organizaciji karate kluba „UNSU“ uz odobrenje i podršku karate saveza Republike Srpske i karate saveza Bosne i Hercegovine održat če se sedmo po redu Otvoreno Karate Prvenstvo Grada Bijeljina „TROFEJ BIJELJINE 2024“. U pitanju je međunarodni karate turnir koji se održava evo već sedmu godinu za redom i koji se nalazi u zvaničnom kalendaru karate saveza Republike Srpske i karate saveza Bosne i Hercegovine.

Prema najavama koje imamo već sada možemo reći, da ćemo u Bijeljini ponovo imati vrhunski međunarodni sportski događaj, koji će okupiti oko 60 klubova iz jedanaest evropskih zemalja.

U ovom trenutku najavljeni su klubovi iz: Bugarske, Slovačke, Njemačke, Crne Gore, Makedonije, Srbije, Slovenije, Mađarske, Hrvatske, Belgije i Bosne i Hercegovine.

Broj klubova i zemalja iz kojih nam isti dolaze garantuje takmičarski kvalitet turnira, a na nama kao organizatorima je obaveza da u tehničkom i organizacionom dijelu učinimo maksimum i tako na adekvatan način odgovorimo kvalitetu učesnika.Takmičenje će se održati na šest borilišta na kojima će za sprovođenje istog biti angažovano blizu 40 sudija, kako iz Republike Srpske i Bosne i Hercegovine tako inostranstva.

Pripreme za ovaj jedinstveni međunarodni sportski događaj u našem gradu privodmo kraju i trudimo se, da kao i svake godine organizaciju i podignemo na još veći nivo. Kao organizatori nailazimo na podršku privrednika iz našeg okruženja, koji nam svake godine svojom nesebičnom pomoći znatno olakšavaju pripremu i organizaciju. Značajnu podršku organizaciji turnira tek očekujemo od administrativne službe Grada Bijeljna kao generalnog pokrovitelja turnira.

U obezbeđenju nagrada kao i predhodnih godina učestvovat će naš generalni sponzor kluba kompanija „Lykos Balkan metals“.

Narednih dana očekujemo zvanične prijave klubova., a prema svemu najavljenom očekujemo da Grad Bijeljinu povodom pomenutog sportskog događaja posjeti oko 2000 ljudi, što takmičara, trenera, službenog osoblja tako i roditelja i pratioca takmičara, te velikog broja simpatizera karate sporta.

Naša obaveza je, da kao domaćini Grad Bijeljinu predstavimo u najljepšem svijetlu, da svi učesnici i posjetioci budu zadovojni i da sa sobom ponesu najljepše utiske.

Ovo je prvo naše obraćanje povodom pripreme i organizacije pomenutog turnira, a do samog početka u ime organizacionog Odbora turnira će mo se obratiti još jednom i to sa finalnim najavama svega što ćemo gledati ove godine u Bijeljini.

Organizacioni Odbor
Predsjednik Goran Ivković
Pres služba kk.“UNSU“

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Zašto i kome smeta KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina?

Saopštenje za javnost sa zvaničnog FB naloga KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina prenosimo u cjelosti Juče u Bijeljini pred...

BIJELJINA: Kuća Arsenovića u Donjem Crnjelovu puna djece, sloge i ljubavi (foto)

Iz semberskih sela, posljednjih godina, uglavnom se odlazilo, jer mladi ljudi bolju budućnost vide u gradovima ili u...

Još jedna crkva u Istanbulu postaje džamija

U Istanbulu će sutra za vjernike svečano biti otvorena džamija Karije, prvobitno Crkva Hrista Spasitelja, koja je do...

Danas je Međunarodni dan babica

Danas je Međunarodni dan babica, koji je, 1992. godine, ustanovila Internacionalna konfederacija babica. Grupa babica iz Evrope, uglavnom...