Jerinić poručio CIK-u: Kako uvijek pogriješite na Doboju?

Datum:

Share post:

Gradonačelnik Doboja Boris Jerinić pozvao je Centralnu izbornu komisiju (CIK) BiH da hitno otkloni namjerni ili nenamjerni propust u radu i uočenu nepravilnost, te ne oduzimaju Hrvatima pravo na nacionalnu pripadnost i zastupljenost u Skupštini grada.

„Želim da vjerujem da je u pitanju slučajna greška, a ne otvorena provokaciji, mada je čudno i postavlja se opravdano pitanje kako to uvijek griješite na Doboju ili je opet došlo do nekog ‘šuma u komunikaciji'“, istakao je Jerinić.

On je poručio članovima CIK-a da bi konačno trebalo da počnu da rade svoj posao profesionalno i nezavisno, a ne da se miješaju i u postizborni proces.

Jerinić je upitao po čijem nalogu CIK uskraćuje pravo Hrvata kao konstitutivnog narodu i na osnovu čega i kojih kriterijuma priznaju samo dva Hrvata od njih četvoro u Skupštini grada Doboja.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: atvbl.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

VRIJEME DANAS malo toplije uz sunčane periode i postepeno naoblačenje

Ujutru pretežno vedro uz malu do umerenu oblačnost. Oko reka i po kotlinama prolazna magla. Tokom dana malo...

LJUBIŠA PETROVIĆ: Vlast na Bijeljinu gleda samo kao plijen

- Dok su drugi zaduživali ovaj grad i sa nasleđenim dugom od 39 miliona KM, a za ove...

RSS: Delegacija Tasosa posjetila Bijeljinu na poziv turizmologa Jasne Pazarac Savić (foto)

Saopštenje za javnost Republičke stranke Srpske prenosimo u cjelosti: Članica upravnog odbora Turističke organizacije /TO/ grada Bijeljina Jasna Pazarac...

Putinova inauguracija 7. maja

Inauguracija predsjednika Rusije Vladimira Putina biće održana 7. maja, izjavio je predsjedavajući Odbora za ustavno zakonodavstvo i državnost...