Dr Srđan Mijatović NOSILAC liste SPS u IJ 6 za NS RS

Datum:

Share post:

Na sjednici Predsjedništva Socijalističke partije Srpske koja je danas održana u Prijedoru usvojene su liste kandidata za Narodnu Skupštinu Republike Srpske, a odlučeno je da  SPS za predsjednika Republike Srpske kandiduje akademika Neđu Đurića.

Nosilac liste za Izbornu jedinicu 6 u Narodnoj Skupštini Republike Srpske biće dr Srđan Mijatović iz Bijeljine.

Dr Srđan Mijatović rođen je 22. jula 1975. godine u Bijeljini gdje je završio osnovno i srednje obrazovanje. Diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu, a potom je počeo da radi u Domu zdravlja Bijeljina. Specijalizaciju iz oblasti urgentne medicine 2012. godine završio je na Medicinskom fakultetu u Banja Luci, a edukaciju iz porodične medicine završio je 2008. godine, takođe u Banja Luci. Zamjenik direktora Doma zdravlja, bio je od 2008. godine do januara 2017. godine.

TESTNA REKLAMA

Od strane Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite RS, 2018. godine dobio je zvanje primarijus. Završio je edukacije za ALS i BLS, a nosilac je i sertifikata za PALS i NALS. Od 2005. godine do 2013. godine, bio je angažovan kao profesor stručnih predmeta u Medicinskoj školi u Bijeljini.

Potpredsjednik je Udruženja doktora urgentne medicine RS, a obavlja i poslove sekretara Udruženja. Angažovan je za komentatora iz oblasti urgentne medicine na specijalizaciji porodične medicine pri Medicinskom fakultetu u Foči. Učesnik je većeg broja edukacija iz oblasti zdravstva i menadžmenta, bio je član tima u postupku akreditacije i sertifikacije Doma zdravlja Bijeljina prema standardima za domove zdravlja i u postupku implementacije ISO standarda (9001:2008, 14001:2005 i 15189:2007). Jedan je od autora udžbenika „Menadžment u zdravstvu“ u izdanju Medicinskog fakulteta Univerziteta u Banja Luci. 

Autor je više od 30 publikovanih stručnih radova u zemlji i inostranstvu. Bio je odbornik u Skupštini grada u dva saziva, od 2012. do 2016. godine i od 2016. godine do 2020. Od 2009. do 2012. godine bio je predsjednik RK „Bijeljina“ koji je 2012. godine osvojio prvo mjesto u prvenstvu RS.

Oženjen je i otac je dvoje djece.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Lazarević i Radić

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Lazarević i Radić

Direktor Agrarnog fonda Zlatan Lazarević i predsjednik Udruženja poljoprivrednika „Sela Semberije“ Boško Radić bili su gosti portala Dešavanja...

SUTRA SMJENE U AD ’’GRAD’’ BIJELJINA – imenovanje novog direktora

U AD ’’Grad’’ Bijeljina ništa bolje, samo smjene... Kako saznaje portal Dešavanja u Bijeljini za ujutro (utorak, 16. avgust...

ĆORIĆ: “Radnik“ više nije “na koljenima“ (foto, video)

Predsjednik Fudbalskog kluba "Radnik" Bijeljina Nedeljko Ćorić rekao je danas da su u ovom klubu uspjeli da riješe...

MINISTAR PAŠALIĆ: Protivgradna zaštita ne može da izazove sušu

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske Boris Pašalić rekao je da je zadovoljan radom Protivgradne preventive jer...