Dr Srđan Mijatović NOSILAC liste SPS u IJ 6 za NS RS

Datum:

Share post:

Na sjednici Predsjedništva Socijalističke partije Srpske koja je danas održana u Prijedoru usvojene su liste kandidata za Narodnu Skupštinu Republike Srpske, a odlučeno je da  SPS za predsjednika Republike Srpske kandiduje akademika Neđu Đurića.

Nosilac liste za Izbornu jedinicu 6 u Narodnoj Skupštini Republike Srpske biće dr Srđan Mijatović iz Bijeljine.

Dr Srđan Mijatović rođen je 22. jula 1975. godine u Bijeljini gdje je završio osnovno i srednje obrazovanje. Diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu, a potom je počeo da radi u Domu zdravlja Bijeljina. Specijalizaciju iz oblasti urgentne medicine 2012. godine završio je na Medicinskom fakultetu u Banja Luci, a edukaciju iz porodične medicine završio je 2008. godine, takođe u Banja Luci. Zamjenik direktora Doma zdravlja, bio je od 2008. godine do januara 2017. godine.

TESTNA REKLAMA

Od strane Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite RS, 2018. godine dobio je zvanje primarijus. Završio je edukacije za ALS i BLS, a nosilac je i sertifikata za PALS i NALS. Od 2005. godine do 2013. godine, bio je angažovan kao profesor stručnih predmeta u Medicinskoj školi u Bijeljini.

Potpredsjednik je Udruženja doktora urgentne medicine RS, a obavlja i poslove sekretara Udruženja. Angažovan je za komentatora iz oblasti urgentne medicine na specijalizaciji porodične medicine pri Medicinskom fakultetu u Foči. Učesnik je većeg broja edukacija iz oblasti zdravstva i menadžmenta, bio je član tima u postupku akreditacije i sertifikacije Doma zdravlja Bijeljina prema standardima za domove zdravlja i u postupku implementacije ISO standarda (9001:2008, 14001:2005 i 15189:2007). Jedan je od autora udžbenika „Menadžment u zdravstvu“ u izdanju Medicinskog fakulteta Univerziteta u Banja Luci. 

Autor je više od 30 publikovanih stručnih radova u zemlji i inostranstvu. Bio je odbornik u Skupštini grada u dva saziva, od 2012. do 2016. godine i od 2016. godine do 2020. Od 2009. do 2012. godine bio je predsjednik RK „Bijeljina“ koji je 2012. godine osvojio prvo mjesto u prvenstvu RS.

Oženjen je i otac je dvoje djece.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Đokovićeve sljedeće mete i brojke koje bi ga učinile besmrtnim

Novak Đoković je najbolji igrač svih vremena i ta rečenica već sada može da se izgovori bez ikakve...

BIJELJINA: KMF Radnik MD Shop srušio lidera

U susretu dvije prvoplasirane ekipe U-19 Premijer lige BiH, grupa Sjever, u Velikoj Brijesnici domaća ekipa FK Doboj...

SANKCIJE SRPSKOJ: Šmit najavio reakciju na Dodikov potez

Stižu sankcije Srpskoj: Šmit najavio reakciju na Dodikov potez Kristijan Šmit, kojeg Republike Srpska ne priznaje za visokog predstavnika...

BIJELJINSKOJ BOLNICI „SVETI VRAČEVI“ PRIZNANJE OPŠTINE PELAGIĆEVO (foto)

Na svečanoj akademiji povodom 30 godina od osnivanja opštine Pelagićevo, JZU Bolnica “Sveti Vračevi” Bijeljina dobitnik je priznanja...