DODIK: Podržimo akciju “S ljubavlju hrabrim srcima”, jedan inkubator i za Kosovsku Mitrovicu

Datum:

Share post:

 Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je večeras da je ponosan na sve što je učinjeno u okviru humanitarne akcije “S ljubavlju hrabrim srcima”.

„Ponosan sam na sve što smo učinili. Akcija je postala sastavni dio našeg društvenog i javnog života. Ova akcija govori najbolje o nama. Svi smo dio jedne velike akcije. “ rekao je Dodik na donatorskoj večeri u Administativnom centru Vlade Republike Srpske.

“Važno je da smo zajedno i da nas što više ima i večeras ćemo se prebrojati i znati tačno koliko nas je htjelo i imalo želju da se to uradi. Ovo je put koji traje već 13 godina, bez namjere da stane i s namjerom da prepozna nešto novo što treba da učinimo zajedno”

On je pozvao sve građane da podrže ovu akciju koja će omogućiti nabavku deset transportnih inkubatora od kojih će jedan, kako je najavio, biti doniran bolnici u Kosovskoj Mitrovici.

TESTNA REKLAMA

“Svi smo dio velike akcije, vi ovdje u Administrativnom centru Vlade, građani na Trgu Republike, kao i mnogi naši gledaoci koji će se telefonski javiti i donirati 1 KM ovoj akciji. Važno je da smo zajedno i da nas što više ima” poručio je predsjednik Srpske.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: glassrpske.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Borba za Petrovića u Bijeljini biće BORBA ZA OPSTANAK OPOZICIJE

Zbijanje redova oko gradonačelnika Bijeljine: Borba za Petrovića biće BORBA ZA OPSTANAK OPOZICIJE Skupštinska većina u Bijeljini, predvođena SNSD,...

VUČIĆ: Srbija mora da ide u pregovore o KiM inače će da bude zgažena

Srbija mora da ide u pregovore i razgovore o Kosovu i Metohiji inače će da bude zgažena, upozorio...

Gradonačelnik Bijeljine demantuje navode posljednjih pisanja i preformulacije revizorskih izvještaja

Povodom dijelova Izvještaja interne revizije o reviziji izvršenja budžeta Grada Bijeljina u 2022. godini a koji su se...

Mara Kojadinović je jedna od najuspešnijih žena u Nemačkoj, a rodom je iz naših krajeva! (foto)

RAD, DISCIPLINA I EDUKACIJA VAS UVEK DOVEDU NA TRON! Mara Kojadinović je jedna od najuspešnijih žena u Nemačkoj,...