BIJELJINA: Asfaltiranje saobraćajnica u MZ Janja (foto)

Datum:

Share post:

U toku je asfaltiranje saobraćajnica u bijelinskoj Mjesnoj zajednici Janja, te se tim povodom obratio javnosti na svom FB nalogu i gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović čiji post prenosimo u cijelosti:

Aktuelni radovi u Janji

U toku je asfaltiranje saobraćajnice u Omladinskoj ulici u mjesnoj zajednici Janja. Pored ove ulice, Grad Bijeljina će, u saradnji sa Federalnim ministarstvom raseljenih osoba i izbjeglica, sufinansirati asfaltiranje i u ulicama Brzava, Vlagija, Drinska i Šarampov.

U sufinansiranju ovih radova Grad učestvuje sa približno 150.000 KM, odnosno, više od 40 odsto.

Grad Bijeljina će nastaviti da njeguje dobru saradnju sa Federalnim ministarstvom raseljenih osoba i izbjeglica, to je kako naša obaveza tako i misija!

Za sljedeću godinu nacrtom budžeta smo predvidjeli da oko 2 miliona KM bude uloženo samo u asfaltiranja a primat za asfaltiranje biće ulice sa najvećim brojem djece i starih ljudi!

Na djelu ćemo vidjeti da li će skupštinska većina predvođena SNSD-om, amandmanima umanjiti iznos za asfaltiranja, što je bila praksa posljednje dvije godine jer im to pruža mogućnost za manipulisanje ljudima i ucjenjivanje metrom asfalta!

Tužno je i žalosno da u 21.vijeku uopšte pričamo o asfaltu, ali sami smo krivi, jer smo dopustili da dok neki uživaju u svojim vilama i milionima, pošten narod gaca po blatu i preklinje za asfalt!

Godine korupcije i lopovluka dovele su ovo društvo do ruba propasti i mogućnosti za manipulisanje njime kroz asfalt, pakete, večere i siću koja je dovoljna za jedan pristojan ručak za četvoro!

Rekao sam i ponoviću, onoliko koliko imamo dijelićemo, tako da se zna sve i jedna marka iz budžeta u šta se ulaže i gdje završava!

Idemo dalje zajedno!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

USVOJEN Izborni zakon Republike Srpske

Narodna skupština Republike Srpske usvojila je na Trinaestoj posebnoj sjednici Izborni zakon Republike Srpske. Za Izborni zakon glasao je...

Na današnji dan prije 32 godine ODBRANJENA vojna fabrika „Pretis“

Iz Udruženja građana boraca i njihovih potomaka Treće sarajevske brigade VRS izdato je saopštenje o istorijskim događajima iz...

PETROVIĆ: Regulacioni planovi Bijeljine na javnoj raspravi – privredni razvoj se nastavlja (foto)

Danas je u Gradskoj upravi održan sastanak na temu izrade regulacionih planova „Agro-tržni centar“ i „Industrijska zona 4“...

ALEKSANDAR ĐURĐEVIĆ: Srpska zvala, narod se odazvao – ne priznajemo nikakve lažne rezolucije (foto)

Republika srpska zvala, narod se odazvao - sa veličanstvenog skupa poručeno: ne priznajemo nikakve lažne rezolucije Oko 50 000...