DODIK: Hvala Jeleni Trivić što je razbila opoziciju i PDP

Datum:

Share post:

Na konferenciji za medije koja je održana danas u prostorijama SNSD u Banjaluci, predsjednik Republike Srpske i SNSD Milorad Dodik, osvrnuo se na političko djelovanje Jelene Trivić i njenog novoosnovanog Narodnog fronta.

„PDP koji je ona napustila je razvalila, a SDS je shvatio da je PDP razvaljivao sve ovo vrijeme. Želim da kažem da svi imaju prava da se bave politikom kako misle da treba, ali možda treba konačno da progovorim da se zahvaljujem Jeleni Trivić što je razbila opozicioni blok i što je razbila PDP dovoljno da ne budu ono što jesu. To će neminovno dovesti do njihovih unutrašnjih tenzija. Odlazili su neki njihovi članovi. Kao što vidite, niko od članova SNSD niti je otišao, niti imamo tu informaciju. Ako neko hoće – neka ide slobodno, to je definitivno gubitnička strana, a nama će pomoći da se riješimo balasta koji eventualno postoji u SNSD. A ko bi mogao u RS ozbiljno da vidi političku snagu iza Jelene Trivić i „njenog fronta“ koji je istog ili sličnog naziva kod organizacija Željka Komšića“, rekao je Dodik.

Kako kaže, postoje špekulacije da „jedan dio i krugovi iz Srbije podržavaju da ona tako nešto radi i njena jedina snaga je da blefira“.

„Jednostavno blef je za takvu političku spodobu i nema ništa drugo do tako nešto. Dešavalo se to da je prebrojavanje izbora za predsjednika Republike počelo poslije 23.00 časa, jer je uputa CIK bila da se prvo broji član Predsjedništva, Predstavnički dom Parlamentarne skupštine, a kao treće Predsjednik Republike. Jelena Trivić je izašla sat vremena prije nego što je počelo prebrojavanje i proglasila pobjedu. Da li je to kreativnost, nauka, iluzija, budalaštinja – najbolje je pokazalo vrijeme. Ja se borim za pravo Jelene Trivić da se bavi politikom. Načine kojima ona prezentuje svoje priče građanima je njen izbor. Do sada se pokazalo da nije uspješno i vjerujem da jednako tako neće biti uspješno ni u budućnosti“, zaključio je Dodik.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Identifikovano lice koje je pokidalo tablicu sa privatnog vozila gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića

Sinoć (četvrtak, 25. april 2024.) u poznatom bijeljinslom salonu je bila organizovana proslava povodom odlaska u penziju jednog...

U Bijeljini održana prezentacija projekta „Zdrave zajednice u BiH“ (foto)

U prostorijama Gradske uprave grada Bijeljina danas je održana prezentacija projekta "Zdrave zajednice u BiH" koji uz finansijsku...

KMF Radnik MD SHOP i KMF Smederevo potpisali sporazum o bratimljenju (foto)

KMF Radnik MD SHOP iz Bijeljine je u Smederevu potpisao sporazum o bratimljenju sa KMF Smederevo. -Ovo je još...

MINISTAR NEŠIĆ: Stranci izazvali krizu i probleme

Ministar bezbjednosti BiH  Nenad Nešić rekao je da probleme na polju bezbjednosti u BiH izaziva unutrašnja kriza do...