Dnevni horoskop za 20. april

Datum:

Share post:

OVAN

POSAO: Nemate toliko obaveza koliko ih je bilo prethodnih dana. Imate i vi pravo na mali predah. LJUBAV: Razmišljate kako da udovoljite partneru, jer vam se čini da je stalno nezadovoljan. ZDRAVLJE: Temperatura.

BIK

POSAO: Danas možete da predahnete jer ste obavili veliki deo zadatka u prethodnom periodu. Probajte da se povežete sa osobom u znaku Ribe ili Jarca, mogli bi vam daoneti korist. LJUBAV: Već duže vreme partner ima ispade koji vam nisu jasni. ZDRAVLJE: Jedite umereno.

BLIZANAC

POSAO: Imate sve realne adute za napredak. Ali realizaciju toga moraće da sačeka neki bolji trenutak. LJUBAV: Imate utisak da vam se komunikacija sa partnerom sve više razvija. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

RAK

POSAO: Postoji nekoliko razloga zašto bi trebalo da odložite svoje planove. Strpite se za bolje dane. Trebalo bi da se obratite Vagama za bolju saradnju. LJUBAV: Dopadate se jednoj Devici već duže vreme. Odgovorite joj na udvaranje. ZDRAVLJE: Nemate razloga za brigu.

 LAV

POSAO: Ako radite u prosveti možete očekivati manji sukob sa nadređenima. Srećom, prolazite bez težih posledica. LJUBAV: Izluđuje vas partnerova malodušnost. ZDRAVLJE: Gojaznost.

DEVICA:

POSAO: Smišljate strategiju za naredne dane. Ne bi bilo loše da poslušate savet jednog uspešnog Jarca. LJUBAV: Nemojte tražiti problem gde ga nema. Budite malo pospustljiviji prema partneru. ZDRAVLJE: Nema potrebe za brigom.

VAGA

POSAO: Razmišljate o dodatnoj edukaciji kako biste napredovali na radnom mestu. LJUBAV: Dosadilo vam je da budete na drugom mestu. Zahtevate razrešenje od osobe sa kojom ste dugo u konfuznom odnosu. ZDRAVLJE: Negujete kožu.

ŠKORPION

POSAO: Vredno radite iako nije neophodno. Sačuvajte snagu za predstojeće dane. LJUBAV: Gorite od strasti za osobom koju ste nedavno upoznali. Danas je odličan dan da joj priđete. ZDRAVLJE: Smanjite unos alkohola, cigarete…

STRELAC

POSAO: Odličan dan za one iz sfere turizma. Saradnja sa Lavom ili Ovnom donosi uspeh među ljudima iz vaše branše. LJUBAV: Opet ste na meti ogovaranja. Nije ni čudo, jer se hvalite pred pogrešnim ljudima. ZDRAVLJE: Dobro. Ne razmišljate o tome.

 JARAC

POSAO: Iskoristite današnji dan za osmišljavanje strategije o osvajanja tržišta. Vi ste u tome najbolji. LJUBAV: Ljubav stara zaborava nema. Danas ste izrazito nostalgični. ZDRAVLJE: Uglavnom dobro.

VODOLIJA

POSAO: Danas je izuzetno naporan dan. Srećom po vas bićete adekvatno nagrađeni za uložen trud. LJUBAV: Brinete se za partnera, jer vam ne deluje srećno. Ugodite mu, iznenadite ga … ZDRAVLJE: Loša cirkulacija.

RIBE

POSAO: Sanjarite o velikim uspesima u današnjem danu. Nemojte da vas realnost ubrzo spusti na tlo. Neće vam se dopasti. LJUBAV: Imate nerealnu predstavu o osobi u koju ste zaljubljeni. ZDRAVLJE: Bol u predelu stomaka.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

USVOJEN Izborni zakon Republike Srpske

Narodna skupština Republike Srpske usvojila je na Trinaestoj posebnoj sjednici Izborni zakon Republike Srpske. Za Izborni zakon glasao je...

Na današnji dan prije 32 godine ODBRANJENA vojna fabrika „Pretis“

Iz Udruženja građana boraca i njihovih potomaka Treće sarajevske brigade VRS izdato je saopštenje o istorijskim događajima iz...

PETROVIĆ: Regulacioni planovi Bijeljine na javnoj raspravi – privredni razvoj se nastavlja (foto)

Danas je u Gradskoj upravi održan sastanak na temu izrade regulacionih planova „Agro-tržni centar“ i „Industrijska zona 4“...

ALEKSANDAR ĐURĐEVIĆ: Srpska zvala, narod se odazvao – ne priznajemo nikakve lažne rezolucije (foto)

Republika srpska zvala, narod se odazvao - sa veličanstvenog skupa poručeno: ne priznajemo nikakve lažne rezolucije Oko 50 000...