DIREKTOR bijeljinskog Vodovoda PRIHVATIO odbornički mandat u SG Bijeljina (foto)

Datum:

Share post:

Kako saznaje portal Dešavanja u Bijeljini, Dragiša Tanacković, direktor bijeljinskog Vodovoda i kadar bijeljinskog SDS danas (24. februar 2023. godine) je potpisao da prihvata odbornički mandat u Skupštini Grada Bijeljina.

Tanacković je na upit CIK BiH da li prihvata ili odbija odbornički mandat odgovorio pozitivno i isti dokument je danas uputio u CIK BiH.

Naime, Mirjana Orašanin koja je bila odbornik ispred SDS Bijeljina je izabrana za poslanika u NS SR ispred SDS tako da je ostalo upražnjeno odborničko mjestu u skupštinskim klupama koje treba da popuni sledeći kandidat sa liste SDS Bijeljina nakon održanih Lokalnih izbora 2020. godine.

Kako je ranije pisao portal Dešavanja u Bijeljini Miladin Rakić član predsjedništva Gradskog odbora SDS Bijeljina je odbio odbornički mandat u Skupštini Grada Bijeljina.

Rakić i Vučković (SDS) ODBIJAJU odbornički mandat u SG Bijeljina, PRIHVATA Tanacković (SDS) (foto)

Miladin Rakić je primio 20. januara 2023. godine dopis od CIK BiH da se izjasni da li prihvata odbornički mandat i na isti je odgovorio CIK BiH dana 23. januara 2023. godine.

Rakić je odbio odbornički mandat zbog nespojivosti funkcija (zaposlen kao službenik u Gradskoj upravi Grada Bijeljina).

Sledeći na listi kome je CIK BiH dostavio zahtjev za izjašnjavanje sa liste SDS Bijeljina je bio Sreten Vučković i isti je takođe odbio mandat odbornika u bijeljinskim skupštinskim klupama iz razloga nespojivosti funkcija jer je i on zaposlen kao službenik u Gradskoj upravi Grada Bijeljina.

Mandat odbornika ispred SDS Bijeljina je prihvatio Dragiša Tanacković, funkcioner SDS Bijeljina i aktuelni v.d. direktor AD “Vodovod i kanalizacija“ Bijeljina saznaju Dešavanja u Bijeljina.

SDS Bijeljina u odborničkim klupama predstavljaju još Ilija Radić i Anka Todorović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

RAZVOJNA AGENCIJA BIJELJINA: Za podsticaj razvoja privrede planirano 400.000 KM

Razvojna agencija Bijeljine plasiraće u toku godine 400.000 KM za podsticaj razvoja privrede, navedeno je u programu rada...

BIJELJINA: Sve spremno za veliko hirurško druženje u Bolnici „Sveti Vračevi“

Sve je spremno za veliko hirurško druženje u Bolnici "Sveti Vračevi" U petak, 31.03.2023. U godini JZU Bolnica "Sveti...

VODOSNABDIJEVANJE ZA SVA SEMBERSKA SELA – KUCNUO JE ČAS

GEOTERMALNI IZVORI - BOGATSTVO BIJELJINE - VRIJEME JE DA BOGATSTVO ISKORISTIMO VODOSNABDIJEVANJE ZA SVA SEMBERSKA SELA - KUCNUO JE...

BOLNICA BIJELJINA: BEZ LISTI ČEKANJA KOD KARDIOLOGA (video)

Kardiolozi bijeljinske bolnice dobrovoljno su donijeli odluku da tokom ove sedmice, bez finansijske nadoknade, rade duple smjene kako...