DIREKTOR bijeljinskog Vodovoda PRIHVATIO odbornički mandat u SG Bijeljina (foto)

Datum:

Share post:

Kako saznaje portal Dešavanja u Bijeljini, Dragiša Tanacković, direktor bijeljinskog Vodovoda i kadar bijeljinskog SDS danas (24. februar 2023. godine) je potpisao da prihvata odbornički mandat u Skupštini Grada Bijeljina.

Tanacković je na upit CIK BiH da li prihvata ili odbija odbornički mandat odgovorio pozitivno i isti dokument je danas uputio u CIK BiH.

Naime, Mirjana Orašanin koja je bila odbornik ispred SDS Bijeljina je izabrana za poslanika u NS SR ispred SDS tako da je ostalo upražnjeno odborničko mjestu u skupštinskim klupama koje treba da popuni sledeći kandidat sa liste SDS Bijeljina nakon održanih Lokalnih izbora 2020. godine.

Kako je ranije pisao portal Dešavanja u Bijeljini Miladin Rakić član predsjedništva Gradskog odbora SDS Bijeljina je odbio odbornički mandat u Skupštini Grada Bijeljina.

Rakić i Vučković (SDS) ODBIJAJU odbornički mandat u SG Bijeljina, PRIHVATA Tanacković (SDS) (foto)

Miladin Rakić je primio 20. januara 2023. godine dopis od CIK BiH da se izjasni da li prihvata odbornički mandat i na isti je odgovorio CIK BiH dana 23. januara 2023. godine.

Rakić je odbio odbornički mandat zbog nespojivosti funkcija (zaposlen kao službenik u Gradskoj upravi Grada Bijeljina).

Sledeći na listi kome je CIK BiH dostavio zahtjev za izjašnjavanje sa liste SDS Bijeljina je bio Sreten Vučković i isti je takođe odbio mandat odbornika u bijeljinskim skupštinskim klupama iz razloga nespojivosti funkcija jer je i on zaposlen kao službenik u Gradskoj upravi Grada Bijeljina.

Mandat odbornika ispred SDS Bijeljina je prihvatio Dragiša Tanacković, funkcioner SDS Bijeljina i aktuelni v.d. direktor AD “Vodovod i kanalizacija“ Bijeljina saznaju Dešavanja u Bijeljina.

SDS Bijeljina u odborničkim klupama predstavljaju još Ilija Radić i Anka Todorović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

LJUBIŠA PETROVIĆ: Vlast na Bijeljinu gleda samo kao plijen

- Dok su drugi zaduživali ovaj grad i sa nasleđenim dugom od 39 miliona KM, a za ove...

RSS: Delegacija Tasosa posjetila Bijeljinu na poziv turizmologa Jasne Pazarac Savić (foto)

Saopštenje za javnost Republičke stranke Srpske prenosimo u cjelosti: Članica upravnog odbora Turističke organizacije /TO/ grada Bijeljina Jasna Pazarac...

Putinova inauguracija 7. maja

Inauguracija predsjednika Rusije Vladimira Putina biće održana 7. maja, izjavio je predsjedavajući Odbora za ustavno zakonodavstvo i državnost...

VIŠNJIĆ DJELOM SABIRAO ROD: U Ugljeviku svetkovina u čast Filipa Višnjića (foto)

I imenom, i djelom, i riječju, i pesmom, i divnim zvukovima gusala u njegovim rukama, i ljubavlju prema...