DEMOS formirao Štab za opoziv – IDEMO U PROMJENE U SEMBERIJI (foto)

Datum:

Share post:

Gradski odbor DEMOS je večeras održao sastanak, (četvrtak, 09. februar 2023.) u Bijeljini.

Jedina tačka Dnevnog reda je bila usvojena Odluka Skupštine Grada Bijeljina, a koja se tiče Referenduma oko opoziva aktuelnog gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića.

-Skupština Grada Bijeljina je juče, (srijeda, 08. februar 2023.) donijela Odluka o pokretanju Referenduma za opoziv gradonačelnika Bijeljine, a koji će se održati 19. marta 2023. godine, te smo se iz tog razloga i sastali večeras i formirali naš Štab za opoziv aktuenlnog gradonačelnika Bijeljine, idemo u promjene u Semberiji rekli su za Dešavanja u Bijeljini iz DEMOS Bijeljina.

Za predsjednika Štaba za opoziv u bijeljinskom DEMOS je izabran Čedomir Stjanojović, poslanik u PS BiH.

Čedomir stojanović, poslanik u PS BiH

-Naravno da idemo u promjene u našoj Semberiji, ovakva Bijeljina, na čelu sa aktuelnim gradonačelnikom Petrovićem samo nazaduje, mi kao ozbiljna politička partija, svi mi iz bijeljinskog Demokratskog narodnog saveza nećemo nazad, hoćemo naprijed za radi razvitka naše Bijeljine. Uvidjeli smo koliko nas Petrović vraća unazad, a ne u razvitak i napredak, i zato smo večeras potvrdili Odluku da želimo promjene u Semberiji i da apsolutno i jednoglasno kao članica Koalicije Dogovor za Bijeljinu idemo u promjene u Semberiji i svi kao jedan sa građanima Bijeljine u Referendum za opoziv aktuelnog gradonačelnika Bijeljine, zaključio je Šef štaba za opoziv bijeljinskog DEMOSA Čedomir Stojanovć.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Kvadrat stana znatno poskupio

Za samo godinu dana završeni i prodati novi stanovi u Banjaluci su po kvadratu poskupjeli za čak 1.143...

Grad Bijeljina učesnik programa Provođenje Okvira za realizaciju ciljeva održivog razvoja

Grad Bijeljina je izabran da, kao jedan od osam opština i gradova i tri kantona, učestvuje u programu...

MINISTAR BUKEJLOVIĆ: Kleveta i neovlašteno prikazivanje kažnjavaće se novčano ili zatvorom

Nacrtom zakona o izmjenama i dopunama Krivičnog zakonika Republike Srpske propisana su krivična djela kleveta i neovlašteno objavljivanje...

Danas u bijeljinskoj Bolnici edukacija na više nivoa

U operacionima salama danas odvojeno rade četiri vrsna stručnjaka, dok istovremeno u konferencijskoj sali rukovodioci odjeljenja i službi...