„Orao“ iz Bijeljine učestvovao na SEAS samitu 2024.

Datum:

Share post:

“Orao” a.d. je učestvovao na četvrtom izdanju Samita avijacije Jugoistočne Evrope (SEAS),  koji se održao 22. i 23. aprila 2024. godine u hotelu Crowne Plaza u Beogradu.

SEAS 2024 je jedini događaj tipa panela/izložbe u regionu bivše Jugoslavije iz oblasti vazduhoplovstva. SEAS je osnovala grupa Tango Six, medijska kompanija iz oblasti avijacije, kako bi okupila stručnjake iz industrije iz cijelog sveta i pružila specifičnu platformu za lidere industrije koja nudi umrežavanje, razmenu znanja i iskustava, značajne debate o aktuelnim pitanjima, razvoj regionalne i globalne avijacije, kao i prilagođene privatne B2B sastanke.

SEAS je jedinstveni regionalni forum koji okuplja top menadžere avio-kompanija, aerodroma, proizvođača aviona, kompanija za odbrambenu avijaciju, proizvođače opreme za sigurnost na aerodromima, organizacije za kontrolu vazdušnog saobraćaja, CAA-e, MRO-e, sigurnosne kompanije, kompanije za zemaljsko opsluživanje, pilotske škole, akademije, turističke organizacije, kompanije za avio-tehnologiju u turizmu, kao i predstavnike regionalnih vlada.

Tokom dva dana, imali su priliku da učestvujemo u 20 panela i da se umrežimo se sa stručnjacima i entuzijastima iz regionalnih i svjetskih kompanija. 

Direktor kompanije „Orao“, gospodin Mladen Stojanović, izjavio je:“Naše učešće na SEAS 2024 je u skladu s našom vizijom razvoja na tržištu vazduhoplovstva. Ovaj samit nam je omogućio da ostanemo ažurirani s najnovijim trendovima u industriji i da kroz B2B razgovore proširimo poslovne kontakte, čime smo dodatno učvrstili poziciju na tržištu.”

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

U Bijeljini služen moleban i prisluživanje svijeća i odavanje počasti palim srpskim junacima – PROTEST I NEZADOVOLJSTVO REZOLUCIJOM O SREBRENICI (foto)

U Bijeljini je danas služen moleban u crkvi Sv. Đorđa u Bijeljini i prisluživanje svijeća i odavanje počasti...

VUČIĆ: Predaja za nas nikada nije opcija

Predaja za nas nikada nije opcija, napisao je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić na svom Instagram nalogu nakon usvajanja...

DODIK: U GS UN nisu imali ni natpolovičnu većinu, rezolucija propala

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je nakon što je u Generalnoj skupštini UN usvojen nacrt rezolucije o...

NS RS odbila inicijativu građana Lopara o litijumu

Narodna skupština nije usvojila Deklaraciju o protivljenju otvaranju rudnika litijuma, bora, natrijuma, stroncijuma, kalijuma i prateće asocijacije elemenata...