„Orao“ iz Bijeljine učestvovao na SEAS samitu 2024.

Datum:

Share post:

“Orao” a.d. je učestvovao na četvrtom izdanju Samita avijacije Jugoistočne Evrope (SEAS),  koji se održao 22. i 23. aprila 2024. godine u hotelu Crowne Plaza u Beogradu.

SEAS 2024 je jedini događaj tipa panela/izložbe u regionu bivše Jugoslavije iz oblasti vazduhoplovstva. SEAS je osnovala grupa Tango Six, medijska kompanija iz oblasti avijacije, kako bi okupila stručnjake iz industrije iz cijelog sveta i pružila specifičnu platformu za lidere industrije koja nudi umrežavanje, razmenu znanja i iskustava, značajne debate o aktuelnim pitanjima, razvoj regionalne i globalne avijacije, kao i prilagođene privatne B2B sastanke.

SEAS je jedinstveni regionalni forum koji okuplja top menadžere avio-kompanija, aerodroma, proizvođača aviona, kompanija za odbrambenu avijaciju, proizvođače opreme za sigurnost na aerodromima, organizacije za kontrolu vazdušnog saobraćaja, CAA-e, MRO-e, sigurnosne kompanije, kompanije za zemaljsko opsluživanje, pilotske škole, akademije, turističke organizacije, kompanije za avio-tehnologiju u turizmu, kao i predstavnike regionalnih vlada.

Tokom dva dana, imali su priliku da učestvujemo u 20 panela i da se umrežimo se sa stručnjacima i entuzijastima iz regionalnih i svjetskih kompanija. 

Direktor kompanije „Orao“, gospodin Mladen Stojanović, izjavio je:“Naše učešće na SEAS 2024 je u skladu s našom vizijom razvoja na tržištu vazduhoplovstva. Ovaj samit nam je omogućio da ostanemo ažurirani s najnovijim trendovima u industriji i da kroz B2B razgovore proširimo poslovne kontakte, čime smo dodatno učvrstili poziciju na tržištu.”

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Udruženje „Siguran korak“ želi svim Romima srećan Đurđevdan! (foto)

Udruženje "Siguran korak" čestitalo je svim Romima srećan Đurđevdan, kao i svima koji danas slave krsnu slavu Svetog...

LOPARE: Episkop Fotije na Đurđevdan, slavu Opštine, služio liturgiju (foto)

Njegovo preosveštenstvo episkop zvorničko-tuzlanski Fotije je na Đurđevdan, Dan i krsnu slavu opštine Lopare, u crkvi Pokrova Presvete...

DR ALEKSANDRA MIJATOVIĆ: Sa prvim simptomima alergija, potrebno je posjetiti doktora (video)

Za portal Dešavanja u Bijeljini, o periodu alergija, samim alergijama i liječenju, pričala je dr Aleksandra Mijatović, specijalista...

Predsjednički i parlamentarni izbori u Sjevernoj Makedoniji 2024: Povratak u neogruevizam?

U Republici Sjevernoj Makedoniji će se 8.maja 2024.godine održati drugi krug predsjedničkih izbora i redovni parlamentarni izbori.  Na izborima, prema...