Crveno-belo veče u Bijeljini podržali i Stefan Mitić i Miroslav Ilić iz Gračanice (foto,video)

Datum:

Share post:

Jedanaesto po redu Crveno-belo veče održano je u Bijeljini 26.marta.

Pored velikog broja gostiju, navijača i ljubitelja Crvene Zvezde, Crveno-belo veče podržali su i Stefan Mitić i Miroslav Ilić iz Gračanice.

Mitić je istakao da su se sa radošću odazvali pozivu navijača Crvene Zvezde iz Bijeljine i okoline, te se zahvalio na gostoprimstvu, u nadi da će i u narednim godinama prisustvovati tradicionalnom obilježavanju Crveno-bele večeri.

Mitić je inače higurg, zaposlen u KBC „Dr Dragiša Mišović“.

„I po toj liniji sam vezan za Republiku Srpsku, jer imamo dosta pacijenata koji nam dolaze iz ovih krajeva pristižu u Beograd i trudimo se da im u svakoj prilici pomognemo. Treba da čuvamo veze između Republike Srpske, Srbije i bratskog Kosova. Nebitan je povod, bitno je da smo svi povezani, da pomažemo jedni drugima“, rekao je Mitić.

Miroslav Ilić, doktor dentalne medicine iz Gračanice, već treći put prisustvuje Crveno-beloj večeri u Bijeljini i uvijek se sa radošću odaziva.

„Bijeljina je meni mnogo draga, prvenstveno zbog prijatelja i Zvezdaša, drugo preko istorije na Kosovu i Metohiji gdje su zadužbine kralja Milutina, a ovdje kod vas je kralj Dragutin, to su dva brata i nije slučajno što smo mi svi danas ovdje da podržimo Crveno-belo veče. Nadamo se da će naša braća koja budu mogla da dođu, da nas posjetiete na Vidovdan i da budete naši gosti“, rekao je Ilić.

Ilić je istakao da fenomenalna saradnja sa organizatorima Crveno-bele večeri traje već godinama, koja je prije svega, prijateljska i bratska.

„Mi se družimo i čujemo i van ovih večeri. Uvijek su dobrodošli u Gračanici i tu smo sve što možemo da im pomognemo“, rekao je Ilić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Juniori OK „Radnik“ Bijeljina ŠAMPIONI Republike Srpske

Bijeljina ima još jedne šampione Republike Srpske, a to su juniori OK "Radnik" Bijeljina. Juniorska selekcija Odbojkaškog kluba ''Radnik"...

RSS u Bijeljini uručuje članske karte za više od 100 novih članova

RSS sutra u Bijeljini uručuje članske karte za više od 100 novih članova Republička stranka Srpske će sutra (ponedjeljak,...

PETROVIĆ: Radi se „pogrešna“ dionica kada je u pitanju Drinski nasip – sadašnja neće pružiti nikakvu zaštitu

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović, gostovao je u emisiji "MAT" BN televizije, gdje je rekao da se radi pogrešna...

ZORAN OSTOJIĆ “GECA“ – “vižljasti“ bek iz “osamdesetih“ i sada aktivan u radu FK “Proleter“ Dvorovi (foto)

Zoran Ostojić ''Geca''  potiče iz mlađe generacije i  osamdesetih godina prošlog vijeka  je započeo svoju fudbalsku karijeru u...