ĆORIĆ: IZABRATI BUDUĆNOST REPUBLIKE SRPSKE, A NE PUKA OBEĆANJA

Datum:

Share post:

Kandidat za poslanika u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Nedeljko Ćorić pozvao je večeras građane da na izborima u nedjelju, 2. oktobra, glasaju za budućnost Republike Srpske, koju garantuje SNSD, a ne puka obećanja onih koji su bili na vlasti, a ništa dobro nisu ostavili iza sebe.

On je napomenuo da nije lijepo pričati loše o drugima, ali treba podsjetiti građane da ti koji obećavaju nisu neki novi, već oni koji su Republiku već vodili i to loše, a ta vremena karakteriše loša bezbjednosna situacija i po imovinu i po građane.

Ćorić je ukazao da je danas, kada je SNSD na vlasti, situacija potpuno drugačija – Srpska je sigurna i stabilna, nezavisna od Međunarodnog monetarnog fonda, radi i gradi sa svojim prijateljima, realizuje projekte u svim oblastima, poput navodnjavanja u poljoprivredi.

„Mi svoju Republiku imamo 30 godina i mislim da smo je dobro izgradili i uredili. Danas je sve u okviru zakona, podsticaji i premije se isplaćuju u okviru pravilnika. Treba da vjerujemo u našu državu, jer ako ne budemovjerovali, nećemo je još dugo zadržati niti imati. Bošnjaci imaju samo jedan cilj, koji se temelji na `Islamskoj deklaraciji`, a odnosi se na izgradnju unitarne BiH“, upozorio je Ćorić i istakao da Srbi ne traže ništa mimo Ustava BiH i Dejtonskog sporazuma, ali ne mogu da dozvole prenos nadležnosti na nivo BiH.

TESTNA REKLAMA

On je napomenuo da je ovo završni miting SNSD-a u Bijeljini i ukazao mještanima da je važno da ova opcija pobijedi, kako bi radila u interesu svojih građana – za boljitak svih i očuvanje tradicionalnih vrijednosti.

„Najveće bogatstvo koje iza sebe može ostaviti iza sebe su djeca, ne ni kuća, ni štala, ni dulum zemlje. Vratimo se svojim tradicijama, pustimo zapadne vrijednosti. Hoćemo da slavimo krsnu slavu i njegujemo svoje običaje. Hoćemo da ostavimo bolju budućnost za našu djecu. Izađite u nedjelju na izbore i glasajte za takvu Republiku Srpsku“, poručio je Ćorić.

Ćorić je rekao da večerašnja tribina u Crnjelovu nije politički skup SNSD-a, budući da je on davno prestao biti stranka i prerastao u pokret.

„Mi okupljamo sve one ljude koji su patriotski orijentisani prema Republici Srpskoj. Naša ideja je da jednog dana budemo svi jedinstveni u Narodnoj skupštini, kao i u gradskoj skupštini u Bijeljini“, rekao je Ćorić i izrazio zadovoljstvo što na tribini u Crnjelovu vidi i one koji nisu simpatizeri SNSD-a.

Ćorić je istakao da je prošlo vrijeme nekih podjela, te napomenuo da ljudi koji su patriotski orijentisani treba da budu na istoj strani.

„Stalno ih pozivamo na zajednički nastup u Banjaluci i Sarajevu, zajedno smo jači. Srećom, kako koji izbori prolaze, sve nas je više na patriotskoj strani“, rekao je Ćorić i pozvao građane da na izborima glasaju za SNSD-ove kandidate za inokosne funkcije – Željku Cvijanović i Milorada Dodika, kao i kandidate ove stranke na obje liste.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

MILIĆEVIĆ: Budžet Opštine Šamac stabilan – realizuju se mnogobrojni projekti (foto, video)

Gost u Studiu 1 portala Dešavanja u Bijeljini i emisije Oko u Oko je bio Đorđe Milićević, načelnik...

BIJELJINA: ŽIVKOVIĆ NAPUSTIO RADNIK

Radnik iz Bijeljine ostao je bez standardnog prvotimca u jesenjem dijelu sezone, Dejana Živkovića. Ovaj dvadesetdvogodišnji fudbaler iza kojeg...

DODIK I KONAKOVIĆ (NiP) na utakmici u Laktašima razgovarali o formiranju Savjeta ministara BiH (foto)

Gledali utakmicu u Laktašima: Dodik razgovarao s Konakovićem o formiranju Savjeta ministara BiH Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik saopštio...

Pandurević PROZVLA Milovanovića, on joj UZVRATIO : “LJUBE (Ljubiša Petrović) je taj koji po nalogu OPSTRUIŠE” (foto)

Aleksandra Pandurević, član Glavnog odbora SDS-a, danas je na Twitteru komentarisala zagađenje u Bijeljini i tom prilikom prozvala...