BORENOVIĆ ODGOVORIO TRIVIĆKI: Ne treba pljuvati u krčag iz kojeg si godinama vodu pio, a ko to radi, o sebi govori (foto)

Datum:

Share post:

Tihi rat između Branislava Borenovića i Jelene Trivić se ne stišava.

Branislav Borenović je na svom FB nalogu odgovorio Jeleni Trivić a status prenosimo u cijelosti:

Žalosno je gledati i čitati moje nekadašnje najbliže saradnike koji nisu imali hrabrosti da mi svoje odluke saopšte oči u oči, nego se sada pravdaju vrlo mučnim izgovorima krijući se iza tastature.

Jelena Trivić odgovorila Borenoviću: Radiću i iz Narodnog fronta ono što je tvoj posao, jer ti svoj posao očigledno nisi sposoban da radiš (foto)

Nema veze, neka im je prosto.

Nisu bili toliko rječiti kada sam im ukazivao povjerenje da preuzmu najviše funkcije, kako u stranci, tako i u parlamentarnim klupama. Neka im je i to prosto, ja se ne kajem.

PDP O ODLASKU DONČIĆA: Preletač je preletač, izdajnik je izdajnik, a zove se „PAPAK“

Ne treba pljuvati u krčag iz kojeg si godinama vodu pio, a ko to radi, o sebi govori. O našim zajedničkim danima i borbama za bolje, pravednije i normalnije društvo koje smo zajedno vodili nikada tešku riječ neću reći.

Moja politika se ne mijenja, ja ostajem tu gdje jesam, gdje sam bio i gdje ću biti, sa istim ciljem da ovo katastrofalno stanje mijenjamo.

Narodni front Jelene Trivić dobio poslanika iz PDP – Napustio PDP nakon 23 godine

Očigledno da je prevladala sujeta, mržnja, isključivost, pa vjerovatno nesvjesno (nadam se!) sve što kažu i rade, rade u korist režima, koji je presrećan i zadovoljno trlja ruke.

Neka nastave sa svojim obmanama i zabludama, slobodno, vrijeme će sve pokazati. Izdaja je izdaja, preletač je preletač, papak je papak…

Bolno ali istinito! Srećno im bilo.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Opština Ugljevik sa udruženjima se predstavila na 13. međunarodnom sajmu „Bijeljina-Turist 2024“

Sajam traje dva dana od 25. do 26. aprila u hotelu „Drina“ u Bijeljini. Okupio je preko 88 izlagača...

TZ ŽUPANJA U BIJELJINI: Nastojimo obnoviti našu tradiciju i prenijeti je na našu djecu (foto, video)

Na 13. Međunarodnom sajmu turizma i gastrokulture u Bijeljini, izlagači su i prijatelji, gosti iz Turističke zajednice Grada...

Kreativna radionica u ugljevičkoj školi: Čvrsta veza između učenika, roditelja i učitelja

U povodu predstojećeg najvećeg hrišćanskog praznika-Vaskrsa roditelji učenika drugog razreda osnovne škole "Aleksa Šantić" iz Ugljevika održali su...

LOPARE I OVE GODINE U „RITMU EVROPE“ (foto)

U Centru za kulturu Lopare održana je audicija za najveći dječiji festival "Ritam Evrope", koji okuplja mlade talentovane...