Sajam traje dva dana od 25. do 26. aprila u hotelu „Drina“ u Bijeljini.

Okupio je preko 88 izlagača iz Republike Srpske, Federacije Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore kao i delegaciju iz Grčke.

U okviru ovog sajma Turistička organizacija opštine Ugljevik predstavila se sa Udruženjem žena „Rudar“ iz Ugljevika cjelokupnom turističkom kao i gastro-zavičajnom ponudom sa područja opštine Ugljevik, koja najbolje prikazuje i oslikava naš zavičaj, srpske običaje, tradiciju, kulturu kao i široku ponudu lokalnih tradicionalnih specijaliteta.

Ovom prilikom predstavili su se hotel „Atlas“ kao i poslastičarnica „Amareti“ iz Ugljevika raznolikom gastro ketering ponudom slanog i slatkog posluženja.

Ponude iz svih oblasti turizma kao i gastronomije privukle su veliki broj zainteresovanih posjetilaca kao i mnogih zvaničnika te je štand TOOU bio veoma posjećen na ovom sajmu.

Sajmu su prisustvovali ministar trgovine i turizma Republike Srpske Denis Šulić kao i predstavnici Turističke organizacije Republike Srpske.

Ministar trgovine i turizma Denis Šulić istakao je da Bijeljina predstavlja pozitivan primjer liderske pozicije na turističkoj mapi regije.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име