Opština Ugljevik sa udruženjima se predstavila na 13. međunarodnom sajmu „Bijeljina-Turist 2024“

Datum:

Share post:

Sajam traje dva dana od 25. do 26. aprila u hotelu „Drina“ u Bijeljini.

Okupio je preko 88 izlagača iz Republike Srpske, Federacije Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore kao i delegaciju iz Grčke.

U okviru ovog sajma Turistička organizacija opštine Ugljevik predstavila se sa Udruženjem žena „Rudar“ iz Ugljevika cjelokupnom turističkom kao i gastro-zavičajnom ponudom sa područja opštine Ugljevik, koja najbolje prikazuje i oslikava naš zavičaj, srpske običaje, tradiciju, kulturu kao i široku ponudu lokalnih tradicionalnih specijaliteta.

Ovom prilikom predstavili su se hotel „Atlas“ kao i poslastičarnica „Amareti“ iz Ugljevika raznolikom gastro ketering ponudom slanog i slatkog posluženja.

Ponude iz svih oblasti turizma kao i gastronomije privukle su veliki broj zainteresovanih posjetilaca kao i mnogih zvaničnika te je štand TOOU bio veoma posjećen na ovom sajmu.

Sajmu su prisustvovali ministar trgovine i turizma Republike Srpske Denis Šulić kao i predstavnici Turističke organizacije Republike Srpske.

Ministar trgovine i turizma Denis Šulić istakao je da Bijeljina predstavlja pozitivan primjer liderske pozicije na turističkoj mapi regije.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Udruženje „Siguran korak“ želi svim Romima srećan Đurđevdan! (foto)

Udruženje "Siguran korak" čestitalo je svim Romima srećan Đurđevdan, kao i svima koji danas slave krsnu slavu Svetog...

LOPARE: Episkop Fotije na Đurđevdan, slavu Opštine, služio liturgiju (foto)

Njegovo preosveštenstvo episkop zvorničko-tuzlanski Fotije je na Đurđevdan, Dan i krsnu slavu opštine Lopare, u crkvi Pokrova Presvete...

DR ALEKSANDRA MIJATOVIĆ: Sa prvim simptomima alergija, potrebno je posjetiti doktora (video)

Za portal Dešavanja u Bijeljini, o periodu alergija, samim alergijama i liječenju, pričala je dr Aleksandra Mijatović, specijalista...

Predsjednički i parlamentarni izbori u Sjevernoj Makedoniji 2024: Povratak u neogruevizam?

U Republici Sjevernoj Makedoniji će se 8.maja 2024.godine održati drugi krug predsjedničkih izbora i redovni parlamentarni izbori.  Na izborima, prema...