Bivši fudbaler bijeljinskog premijerligaša STRIJELAC ZA PAOK

Datum:

Share post:

Mladi reprezentativac BiH, Vladimir Bradonjić, postigao je svoj prvi gol za PAOK od prelaska u ovaj klub iz bijeljinskog premijerligaša.

Bradonjić je u prijateljskoj utakmici seniora PAOK-a protiv U20 ekipe solunskog kluba postigao gol u pobjedi od 3:0.

Za seniore PAOK-a nastupili su svi oni prvotimci koji nisu jučer igrali u kup utakmici protiv Lamije u kojoj je PAOK slavio pobjedu 5:2.

​Podsjećamo prije manje od mjesec dana FK "Radnik" iz Bijeljine potvrdio je transfer 21-godišnjeg krilnog fudbalera koji se zahvalio Radniku za sve to su učinili za njega.

"To je život, drago mi je toliko da se štipam misleći da sanjam, a s druge strane, žao mi je saigrača, kluba i grada. Zavolio sam Bijeljinu. Navijaću za Radnik i želim da izbori opstanak u Premijer ligi", rekao je tada Bradonjić.

Bradonjić je ove sezone postigao pet golova za premijerligaša iz Bijeljine i sigurno će njegov odlazak teško pasti ekipi iz Bijeljine koja sa bori za ostanak u Premijer ligi.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com/sportdc.net

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Na današnji dan preminuo Gavrilo Princip (foto)

Gavrilo Princip, rođen 1894. godine u Obljaju, bio je član Mlade Bosne, jugoslovenske organizacije koja se zalagala za...

Danas su Cvijeti

Srpska pravoslavna crkva proslavlja danas Cvijeti, praznik koji simbolizuje carski i svečani ulazak Isusa Hrista u Sveti grad...

Dnevni horoskop za 28. april: Nedjelja donosi energiju promjena

Nedjelja, 28. april 2024. godine, donosi energiju promjena i izazova za sve znakove. Ovo je dan koji poziva na...

BRAVO, MILICE! Gimnazijalka iz Kikinde osvojila 2 zlatne medalje iz fizike na Svetskom takmičenju u Turskoj! (foto)

Polaznica Regionalnog centra za talente „Dušan Vasiljev“ i učenica druge godine Gimnazije, Milica Tomić, osvojila je dve zlatne medalje...