BIJELJINA: Zamjenik gradonačelnika MARKO MIHAJLOVIĆ, predsjednik Skupštine ALEKSANDAR ĐURĐEVIĆ

Datum:

Share post:

Poslije višemjesečnih pregovora i dogovora unutar SNSD-a i novoformirane koalicije SNSD i SDS Semberija – Mićo Mićić, odlučeno je ko će zauzeti pozicije Zamjenika gradonačelnika i predsjednika Skupštine Grada Bijeljina.

Kako portal Dešavanja u Bijeljini nezvanično saznaje, a informacija potvrđena od strane više izvora iz vrha GO SNSD Bijeljina i SDS Semberija, na sutrašnjoj 37. sjednici Skupštine, za Zamjenika gradonačelnika Grada Bijeljina biće predložen Marko Mihajlović, a za predsjednika Skupštine Aleksandar Đurđević.

Marko Mihajlović je rođen 28.10.1980. godine u Bijeljini. Završio je II stepen Fakulteta za informacione i komunikacione tehnologije u Beogradu na studijskom programu – Mrežne tehnologije i stekao zvanje Inžinjer elektrotehnike i računarstva – master.

Pripravnički staž obavio je u Preduzeću za poštanski saobraćaj Republike Srpske A.D. Banjaluka. Rad na neodređeno vrijeme započeo 2006. godine kao kontrolor u Pošti Ugljevik, a 2008. godine postavljen na mjesto upravnika Pošte Ugljevik. Godine 2013. imenovan na mjesto direktora Radne jedinice za poštanski saobraćaj Bijeljina.

Aleksandar Đurđević rođen 19.10.1989. godine u Sarajevu, a od 1992. godine sa prebivalištem u Bijeljini. Završio Pravni fakultet u Bijeljini na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu i stekao zvanje diplomirani pravnik.

Trenutno je zaposlen kao Rukovodilac Sektora za pravne, kadrovske i opšte poslove u ZEDP ,,Elektro – Bijeljina“ a.d. Bijeljina.

Putem javnog konkursa, među 30 mladih iz čitave BiH, izabran za ,,Političku školu“ Savjeta Evrope. Kao predstavnik SNSD-a završio političku akademiju fondacije Fridrih Ebert Štiftung ,,Course of promising politicians“, provedenu u potpunosti na engleskom jeziku i bez simultanog prevoda. Bio je kandidat na lokalnim izborima 2016. godine i osvojio 2.468 glasova (21.79%). Zamjenik je predsjednika MSD-a i član Izvršnog komiteta SNSD-a.

Dešvanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

INSTITUT ZA JAVNO ZDRAVSTVO: Apel građanima da obrate pažnju tokom boravka na otvorenom i da se ne kreću kroz neuređena područja koja mogu biti...

Saopštenje JZU Institut za javno zdravstvo, prenosimo u cjelosti: "S obzirom na nastupajuće praznike i toplije vrijeme kada se...

Na današnji dan prije 32 godine osnovana ’’GARDA PANTERI’’ (foto)

U Bijeljini će danas (četvrtak, 02. maj 2024.) biti obilježeno 32 godine od osnivanja ’’GARDE PANTERI’’. Garda Panteri je...

Danas je Veliki četvrtak

Pravoslavni vjernici obilježavaju danasVeliki četvrtak kao sjećanje na Tajnu ili Posljednju večeru Isusa Hrista i njegovih učenika. Ovo je...

Srpska bogatija za 16 beba

U Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođeno je 16 beba, sedam djevojčica i devet dječaka. U Doboju je...