BIJELJINA: PDP PROSLAVIO KRSNU SLAVU – Velika očekivanja u izbornoj godini

Datum:

Share post:

Gradski odbor PDP Bijeljina proslavio je danas krsnu slavu – Bogojavljenje, u prisustvu  velikog broja članova, simpatizera i prijatelja ove stranke.

Obilježavanju slave u Bijeljini prisustvovao je i predsjednik PDP Branislav Borenović, koji je pohvalio Gradski odbor PDP u Bijeljini, istakavši da je riječ o jednoj od najorganizovanijih i najstabilnijih lokalnih organizacija ove partije, koja konstanstno bilježi dobar rezultat.

„Zaista mi je drago što sam danas ponovo, kao i svake godine, sa našim ključnim ljudima iz Bijeljine. Gradski odbor PDP u Bijeljini  je jedna od najorganizovanijih i najstabilnijih naših lokalnih organizacija, koja bilježi konstanstno dobar rezultat. Sama slika koju danas ovdje vidimo pokazuje da ćemo u ovoj izbornoj godini ostvariti izuzetno dobar rezultat“,  istakao je Borenović.

Borenović ne sumnja ni da će potpredsjednik partije i predsjednik GO PDP Bijeljina Slaviša Marković, sa ključnim ljudima iz ove stranke, napraviti, kako je rekao,  jedan  veliki iskorak da se u Bijeljini nastavi sa razvojnom politikom.


„Bijeljina je danas jedan od najmodernijih gradova, ne samo u RS nego i BiH, pa i ovom dijelu regiona, koji je snažno razvijen. To pokazuje da se u Bijeljini može napraviti značajan iskorak. Ima još mnogo posla koji treba uraditi,  a ja ne sumnjam da će oni znati to da urade u narednom periodu“, rekao je Borenović.

Na pitanje da li će PDP u Bijeljini imati svog kandidata za gradonačelnika, Borenović je rekao da je još rano govoriti o tim političkim dogovorima.
„Ja mislim ovo što je rekao i potpredsjednik Marković, da je u prethodne četiri godine zaista bila jedna stabilna vlast, koja je znala odgovoriti svim izazovima, kada je u pitanju Bijeljina i Semberija. N e sumnjam da će se napraviti jedan kvalitetan dogovor u narednom periodu. To su iskusniu ljudi, koji su dugo zajedno, koji znaju šta je potrebno Bijeljini, tako da očekujem da će tu biti neka vrsta kvalitetnog, korektnog, dobrog dogovora, gdje će biti puno uvažavanja i razumijevanja između političkih faktora“, rekao je Borenović.

Marković: U Bijeljini očekujemo nabolje izborne rezultate od osnivanja
PDP u Bijeljini  je imao još jedan razlog za slavlje – 20 godina postojanja GO PDP Bijeljina, koji je jedna od najstarijih lokalnih organizacija ove političke partije.

Predsjednik GO PDP Bijeljina Slaviša Marković rekao je da je 20 godina postojanja dokaz da je PDP u Bijeljini jedna od najjačih političkih partija.

„Danas mi obilježavamo dva praznika – krsnu slava i 20 godina postojanja PDP u Bijeljini. Ovo trajanje je dokaz da je PDP u Bijeljini jedna od najjačih političkih partija. Mlao političkih partija u RS ima takvu tradiciju. Ono što je  kuriozitet više je, svakako, to da je PDP tri četvrtine svog postojanja proveo u opozicji i opstao. Opstao je zahvaljujući ovim ljudima koji su danas ovdje.  Ova prepuna sala, više od 1.000 ljudi, dokaz je da PDP uživa veliko povjerenje ljudi“, naglasio je Marković.

Marković je uvjeren da PDP uživa veliko povjerenje jer, kako je rekao, nikada u prvi plan nisu stavljali funkcije.
„Jedina smo, možda, politička partija na prostorima RS koja je napustila vlast, cijeneći da je u tom momentu najbolje za RS da se promijeni generalno politika, na nivou čitave Republike.  To su sve činjenice koje dokazuju da smo zaista ozbiljna politička partija i da smo sve ove godine, zajedno sa našim narodom, gradili bolju RS“, rekao je Marković.

Govoreći o lokalnim izborima, Marković je rekao da očekuje da PDP  ove godine, na lokalnim izborima u Bijeljini, zabilježi nabolje izborne rezultate od osivanja.

„Četiri godine, zajedno sa SDS, nosioci smo vlasti u Bijeljini. Mislim da smo dosta toga uradili, kada je u pitanju Bijeljina. Na ovim izborima očekujemo izuzetno dobre rezultate“, naglasio je Marković.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Amsterdamski hor „Slavuji“ sutra u Centru za kulturu „Semberija“ (foto)

Hor "Slavuj" poziva Bijeljince da dođu na njihov koncert koji, poslije Bihaća i Tuzle, nastupa u Bijeljini. Amsterdamski...

Duh i srce vodenice iz Priboja u Bijeljini

Dobro poznati vodeničar iz Priboja kod Lopara Anđelko Delić duh i srce svoje vodenice donio je i u...

Pojačana inspekcijska kontrola u pečenjarama

Praznična cijena prasadi ide i do 12 KM po kilogramu i to sve zbog manjka svinja na tržištu....

PAZITE ŠTA PIJETE Ova 3 pića su najgora za vaša crijeva

Prerađena pića uključuju širok izbor pića koja su prošla kroz različite procese proizvodnje. Ova pića često sadrže dodane šećere, vještačke arome,...