BIJELJINA: Dani otvorenih vrata na Fakultetu poslovne ekonomije

Datum:

Share post:

Na Fakultetu poslovne ekonomije u Bijeljini, počeli su Dani otvorenih vrata, kada svi zainteresovani budući studenti mogu da posjete Fakultet od 10.00 do 14.00 časova i upoznaju se sa radom Fakulteta.

Svi zainteresovani imaju priliku da se upoznaju sa studijskim programom i smjerovima koji postoje na Fakultetu, kao i sa pravilima polaganja prijemnog ispita. Pored toga, mogu da se upoznaju i sa nastavnicima i saradnicima Fakulteta, a imaće priliku i da obiđu zgradu i upoznaju se sa stručnim službama Fakulteta. Takođe, mogu da posjete sve prostorije namijenjene nastavnim i vannastavnim aktivnostima (kabinet informatike, amfiteatar, prostorije saveza studenata…).

Zainteresovani budući studenti, mogu da se javiti u dekanat Fakulteta, kancelarija broj 19, prvi sprat Fakulteta poslovne ekonomije Bijeljina. Kontakt osobe su Marija, Vanja i Nela, a kontakt telefon za dodatne informacije je +387 (0) 55 / 415-200 (opcija 1).

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

„Beskompromisna komedija“ Semira Gicića 18. maja u Centru za kulturu „Semberija

18.maj u 20:00 časova u Centru za kulturu "Semberija" "Beskompromisna komedija” Semir Gicić Ova monokomedija je zbog svoje iznimne popularnosti...

Idu li 52 fudbalska kluba u Semberiji “pod suspenziju“? (foto)

Da li će 52 fudbalska (od Premijer lige do najniže lige) kao i 20-ak Omladinskih selekcija u Semberiji...

SVEŠTENIK MIRAN: Crkva nikada nije bila protiv proslavljanja državnih praznika – na vjernicima je da odluče kako će proslaviti 1. maj (video)

U toku su praznici, u toku je Stradalna nedelja, sutra je 1. maj, pa smo željeli da porazgovaramo...

Omladinci RSS posadili breze u okviru akcije „April – mjesec čistoće“ (foto)

Republička omladina Srpske donirala je i posadila breze u okviru akcije Gradske uprave grada Bijeljina „April – mjesec...