Ljubiša Petrović, gradonačelnik Bijeljine

Ljubiša Petrović gradonačelnik Bijeljine je saopštio putem svog zvaničnog FB naloga da danas (utorak, 30. april 2024.) počinjeisplata subvencija za đačke karte kako za srednjoškolce tako i za osnovce a post prenosimo u cjelosti:

Po prvi put ove godine uvedene su subvencije za đačke karte za srednjoškolce i to 1755 srednjoškolaca će dobijati subvencije na račune roditelja.

Zahvaljujem se svima na strpljenju, imajući u vidu da nikada veći broj subvencija nije dodjeljen bilo je mnogo posla u vezi sa pripremama (sačekati spiskove iz škola, revidirati iste i napraviti zaključke i naloge za plaćanje).

Danas će biti isplaćene subvencije za februar i mart, posljednje nedjelje maja biće naredna isplata subvencije za đački prevoz.

Subvencije se isplaćuju po već objavljenim odlukama i sa jasnim pravilima.

Imajući u vidu da samo danas će biti obrađeno (vjerujem većini će danas na račune leći novac, u zavisnosti od banke do banke) za ukupno 2590 učenika osnovnih i srednjih škola, mogući su izvjesni propusti, te će Odjeljenje za društvene djelatnosti organizovati Otvorena vrata poslije praznika tokom cijele nedjelje uključujući i subotu (tačni termini će biti objavljeni naknadno)!

Svoj mandat ću završiti tako da će sve i jedna subvencija iz svih oblasti, sve i jedna stipendija, sve i jedna obaveza, nagrada, plata, naknada biti isplaćene.

Grad nisam zadužio već oporavio i vratio više desetina miliona dugova i kredita.

Sve što smo uradili i promijenili za ove tri i po godine je urađeno iz tekućih sredstava a ne iz kreditnih zaduženja, što ranije nije bio slučaj.

Zahvaljujem se svima onima koji su imali i imaju strpljenja i razumijevanja, ponavljam svoj mandat završiću tako da nikome Grad neće ostati dužan ni za šta!

Kako želite da bude u budućnosti vi ćete birati u oktobru!

Živi i zdravi mi bili! Idemo dalje zajedno!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име