ARLOV: Stigla i uplaćena donacija za djecu sa Kosova i Metohije, Mitrovića, potpredsjednika SG Bijeljina i predsjednika Pokreta za Bijeljinu (foto)

Datum:

Share post:

Potpredsjednik Skupštine Grada Bijeljina Milenko Mitrović koji je i predsjednik Pokreta za Bijeljinu je u vidu novčane donacije od 100 paketića, a preko Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji iz Republike Srpske i njenog predjednika Milorada Arlova uručio juče (02. januar 2022.) donaciju najmlađima sa svete srpske zemlje Kosova i Metohije sa željom da sve predstojeće praznike proslave u sreći i veselju, te se tim povodom danas (03. januar 2023.) oglasio i gospodin Milorad Arlov predsjednik Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji iz Republike Srpske, a čije saopštenje prenosimo u cijelosti:

Danas je stigla i uplaćena prva donacija na samom početku ove 2023. godine od Pokreta za Bijeljinu i predsjednika Milenka Mitrovića za 100 paketića u vrednosti od 1 000 KM za djecu na Kosovu i Metohiji preko našeg Odbora.

Hvala g. Milenku Mitroviću potpredsjedniku skupštine grada Bijeljina i predsjedniku Pokret za Bijeljinu što su svojom humanošću u januaru mjesecu slava, darivanja i praštanja pokazali humano lice i sjetili se u ovim teškim vremenina srpske djece i srpskog naroda na Kosovu i Metohiji. To je sigurno velika čestitka za Božićne i Novogodišnje praznike kada ćemo i u januaaru obradovati i izvući osmjeh za još više stotina djece na Kosovu i Metohiji.

Đurđević i Mitrović u Bijeljini sa Miloradom Arlovim

Odbor za pomoć Kosovu i Metohiji provodi veliku akciju širom Republike Srpske preko osnovnih i srednjih škola u kojoj je do sad učestvovalo 75 škola ili oko 50 000 učenika i zahvaljujući njima već smo u decembru podjelili preko 1 000 paketića srpskoj djeci na Kosovu i Metohiji..

Veliki dio tih sredstava usmjerili smo za ugradnju lifta i oremanje  Dnevnog Centara „Podrži me-9.januar“ koga smo izgradili i sad opremao. Akciju smo produžili do 31 januara tako da mogu svi koji žele kao naše mnogobrojne škoile uplatiti donaciju na žiro računa Odbora 5551000034196445.

MITROVIĆ, POTPREDSJEDNIK SG BIJELJINA: POKLONI OD SRCA, ZA DJECU NA KOSOVU I METOHIJI (foto)

Ova akcija je aktivna zajedno i paralelno sa akcijom preko humanitarnog broja 1412 koja je pokrenuta 01 i traje do 31.januara.za opremanje Dnevnog centara „Podrži me-9.januar“ namjenjen djeci i mladima sa poteškoćama u razvoju na Kosvu i Metohiji.

Pozivamo sve humane ljude da da pozovu.1412 i jednom KM učestvuju u opremanju ovog humanog manastira ili pomognu donacijama prema svojim mogućnostima da budemo uz srpski narod na Kosovu i Metohiji sada kada im je sigurno najteže u proteklih više od dve decenije.

Predsjednik odbora Milorad Arlov

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Radnik ne posustaje – savladana i Omarska

Lider fudbalskog  šampionata Republike srpske Radnik iz Bijeljine, ne popušta. Večeras su na svom terenu lako porazili poslednjeplasiranu...

Zvezda pobijedila Partizan i plasirala se u finale Kupa Srbije

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana sastali su se u polufinalu Kupa Srbije, meč je odigran na stadionu Rajko...

BIJELJINA: ŽFK ’’Radnik Bumerang’’ u finalu Kupa BiH

ŽFK ’’Radnik Bumerang’’ iz Bijeljine pobjedom u Mostaru izborio je plasman u finale Kupa BiH za žene u...

U Banjaluci osnovan Nezavisni pokret “Svojim putem“ – Igor Radojičić

Cilj pokreta je,, ističe Radojičić u izjavi BN TV, ponuditi alternativu političkoj sceni Republike Srpske.  „Bićemo da ponudimo alternativu...