MITROVIĆ, POTPREDSJEDNIK SG BIJELJINA: POKLONI OD SRCA, ZA DJECU NA KOSOVU I METOHIJI (foto)

Datum:

Share post:

Potpredsjednik Skupštine Grada Bijeljina Milenko Mitrović koji je i predsjednik Pokreta za Bijeljinu je u vidu novčane donacije od 100 paketića, a preko Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji iz Republike Srpske i njenog predjednika Milorada Arlova uručio donaciju najmlađima sa svete srpske zemlje Kosova i Metohije sa željom da sve predstojeće praznike proslave u sreći i veselju.

-Na Svetog Ignjatija, prvu slavu u godini posebna pažnja se poklanja deci. Prema narodnim običajima decu valja malo povući i za uvo, da što više porastu, rekao je potpredsjednik Skupštine Grada Bijeljina i predsjednik Pokreta za Bijeljinu Milenko Mitrović.

-Sticajem okolnosti danas je i moj rođendan i tim povodom želim da, baš na današnji dan, obradujem stotinu mališana sa Kosova i Metohije božićnim paketićima sa željom da budu srećni, da u miru i slozi porastu na našoj svetoj zemlji, kaže Mitrović.

-Njima je naša podrška najpotrebnija i ovom prilikom hoću da dam mali i skromni lični doprinos njihovom radosnom doživljaju prazničnih dana, nastavio je Mitrović.

-Kontaktirao sam predsjednika Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji iz Republike Srpske Milorada Arlova preko kojeg će novčana donacija od 100 paketića biti i uručena našim najmlađima sa svete srpske zemlje Kosova i Metohije sa željom da sve predstojeće praznike proslave u sreći i veselju, zaključio je Milenko Mitrović.

Mitrović se 27. decembra 2022. godine u Bijeljini sastao sa predsjednikom Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji iz Republike Srpske Miloradom Arlovim.

Mitrović, potpredsjednik Skupštine Grada Bijeljina je tada rekao da se razgovaralo o situaciji u južnoj srpskoj pokrajini, kao i o saradnji sa gospodinom Miloradom Arlovim ali i srpskim institucijama na KiM.

Mitrović je kao potpredsjednik Skupštine grada izrazio punu solidarnost sa srpskim narodom na KiM i puno razumijevanje težine svakodnevnog života, te da ću lično podržati sve inicijative koje se tiču pomoći bratskom narodu na Kosovu i Metohiji.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Predsjednik SO Lopare Milenko Ristić na obilježavanju Dana grada Banjaluka

Predsjednik Skupštine opštine Lopare Milenko Ristić je u ime Opštine Lopare boravio na obilježavanju Dana grada Banjaluka. Ristića je...

Vlada Srpske dala zeleno svjetlo za uvođenje sistema „Amber Alert“

Vlada Republike Srpske usvojila je danas Informaciju o uspostavljanju Sistema hitnog obavještavanja javnosti u slučaju nestanka maloljetnog lica...

MINISTAR NEŠIĆ se sastao sa sekretarom Savjeta bezbjednosti Rusije Nikolajem Petruševom (foto)

Danas sam se sastao sa sekretarom Savjeta bezbjednosti Rusije Nikolajem Petruševom. Razgovarali smo o bezbjednosnim izazovima sa kojima se...

Predstavnici Privredne komore RS i PPK Bijeljina posjetili firmu „Rakić Komerc“ iz Batkovića

"Rakić Komerc" iz sela Batković kod Bijeljine bavi se proizvodnjom i prodajom konzumnih jaja, stočne hrane i proizvodnjom...