Ansabl ’’STARA PRIČA’’ oduševio publiku na bijeljinskom Trgu (foto,video)

Datum:

Share post:

Sinoć, (03. januar 2022.) je bijeljinska publika na centralnom gradskom trgu uživala u nastupu popularnog ansambla “ Stara priča “ .

U okviru manifestacije Grada Bijeljina – „Zimski korzo 2023“  prvo novogodišnje veče pripalo je muzičarima već kultnog gradskog benda.

Početak koncerta povjeren mlađim muzičkim snagama te su učenici OMŠ“ Kornelije Stanković“ iz Bijeljine i Ugljevika dokazali svoje umjeće sviranja na harmonici.

-Đorđe  Perić, Amar Ćosić,Marko Ristić i Rade Vidaković pokazali su svoje umijeće sviranja na harmonici, rekao je za portal Dešavanja u Bijeljini frontmem Ansabla “Stara priča“ Vasko Todić.

-Publika je pozdravila i nastup braće Blagojević , Radiše i Vasilija koji su uz pratnju „Stare priče“ odsvirali splet kola čime su zagrijali atmosferu u centru grada, kaže Todić.

-Mlada gošća na koncertu, Jana Mrdić zabilježila je još jedan uspješan nastup dokazavši svoj kvalitet, nastavio je Vasko.

Legendarna ’’Stara priča“ na čelu sa Vaskom Todićem je u skladu sa imenom benda energijom i muziciranjem pokazala da nema rizika od lošeg provoda za probirljive ljubitelje muzike.

Vrhunac večeri bio je neplaniran nastup devetogodisnjeg dječaka Pavla Damjanca koji je spontano izveo pjesmu Marinka Rokvića“ Skitnica“ dobivši ovacije publike.

Vasko Todić, frontmen “ Priče“ rekao je publici: „Želim da budete sretni ljudi“!

Specijalni gost koncerta bio je član Velikog narodnog orkestra RTV , flautista Vladimir Stanković , učesnik novog ciklusa “ Nikad nije kasno“.

Turistička agencija Happy travel dodelila je nagradu Vikend za dvije osobe na Zlatiboru posjetiocu koji je slavio rođendan, a Srednja stručna škola u Janji priredila je slana i slatka jela za ovu priliku što su okupljeni posjetioci mogli degustirati.

Inače, Todić je  rođen u Sarajevu, ali je i prije rata u BiH, često boravio u Bijeljini i Janji  odakle mu roditelji vode porijeklo. Na putu između Bijeljine i Sarajeva skupljao je emocije i podatke vezane za oba zavičaja i danas je ,,mala enciklopedija“ podataka vezanih za fudbalska, kulturna i druga dešavanja. 

Dobitnik je i nagrade Grada Bijeljina za promociju kulture, a poznat je i po učešću u radu “Crvene jabuke“.

Učestvovao je u nizu društvenih kampanja, bio tv voditelj, radnik osiguranja, mali privrednik, politički analitičar, ali prije svega muzičar i pjesnik.

To je dokazao i sinoć…

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Omladina RSS donacijom Biblioteci obilježila Svjetski dan knjige i autorskih prava (foto)

Republička omladina Srpske /ROS/ donirala je 50 knjiga Narodnoj biblioteci „Filip Višnjić“ povodom obilježavanja 23. aprila – Svjetskog...

Bijeljinska Biblioteka uručila priznanja „NAJ ČITALAC“

Povodom Svjetskog dana knjige i autorskih prava, pored popusta od 50% na godišnju cijenu članarine, bijeljinska Biblioteka "Filip...

MIĆO ŽIVIĆ: Ne “vozikajte se“ po Crnjelovu – gospodo iz EUFORA i NATO pakta vratite se tamo odakle ste došli (foto,video)

EUFOR u Obarskoj i Crnjelovu EUFOR ili Snage Evropske unije je naziv za vojsku u Bosni i Hercegovini koji nadgleda vojnu implementaciju Dejtonskog sporazuma.  Snage EUFOR...

VAŠA ’’BENELLI’’ OBUĆA BIJELJINA: Maturantima do 20% sniženja (foto,video)

Maturanti posjetite prodavnice ’’Benelli’’ obuće u Bijeljini i Brčkom i iskoristite priliku na popust do 20%. +387 55 212...