AK “Akademac“ osvojio šest medalja na Gospojinskom atletskom mitingu u Šapcu (foto)

Datum:

Share post:

Bijeljinci iz Atleskog kluba „Akademac“, nastupili su na tradicionalnom Gospojinskom atletskom mitingu u Šapcu u odličnoj organizaciji Atletski Klub Ašk-Tempo Šabac koji je održan na Gradskom stadionu u Šapcu.

„Takmičili smo se zajedno, ravnopravno bez straha od poraza, pobjednički sa preko 600 takmičara iz cijele Srbije. Kao jedini atletski klub iz Bosne i Hercegovine odmjerili smo snagu sa najboljim atletičarima iz Srbije te isprobali dostignutu formu, organizaciju i metode rada, razmijenili iskustva sa trenerima i sportskim učiteljima iz najboljih klubova poput Atletski klub Partizan Beograd Atletski Klub Smederevo Atletski Klub Smederevo , Atletski Klub Ruma , Atletski Klub Srem , Atletski Klub Vojvodina Novi Sad , AK Crvena zvezda , Sportsko Udruženje Atletika Bogatić , Atletski Klub Junior Krupanj , Atletski Klub Novi Pazar Atletski klub Apatin“, rekli su iz AK „Akademac“.

Mladi atletičari „Akademca“ osvojili su ukupno šest medalja i to po dvije zlatne, dvije srebrene i dvije bronzane medalje, te pred prepunim Gradskim stadionom u Šapcu popeli se na pobjedničko postolje po dva puta na svaku visinu, izmamivši tako gromoglasne aplauze prisutnih ljubitelja kraljice sportova.

„Iz Šapca u naš grad, zlatne medalje su donijeli odlični ciciban Dimitrije Čuturić u trci na 60m i Mitar Jovašević, mlađi junior u u trci na 100m. Srebrene medalje te čast da se popnu na pobjedničko postolje juče su u svojim uzrasnim kategorijama cicibana i mlađih pionira imali Sergej Kulišić i Zoran Blagojević u trkama na 200m. Ovaj put bronzane medalje iz Šapca donose brat i sestra Savić i to Pavle u trci na 200m, a Anja u bacanju Vortexa čime je ovaj takmičarski dan upotpunjen“, istakli su iz „Akademca“.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

EPISKOP FOTIJE: U Vaskrsu sabrana sva ljudska nada (foto)

NJegovo preosveštenstvo episkop zvorničko-tuzlanski Fotije čestitao je predstojeći Vaskrs, ističući da je u njemu sabrana sva ljudska nada. "Ispovijedajući...

Zvezda pregazila Megu u prvom meču i napravila veliki korak ka finalu ABA lige

Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Mege u prvom meču polufinala ABA lige i tako napravili veliki korak...

VUČEVIĆ: Od Brisela se očekuje da ne postavlja uslove koji nikome nisu postavljani

Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je da je članstvo u ЕU nacionalni i strateški cilj Srbije, koja očekuje...

BIJELJINA: Borjan Maksimović obišao gradilište u Vidovdanskoj ulici (foto)

Borjan Maksimović  načelnik Odjeljenja za prostorno uređenje po ovlaštenju gradonačelnika Bijeljine je posjetio gradilište u Vidovdanskoj ulici, gdje je...