ĆORIĆ U CRNJELOVU: NAROD PODRŽAVA POLITIKE CVIJANOVIĆEVE I DODIKA

Datum:

Share post:

Kandidat SNSD-a za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH iz Izborne jedinice dva Nedeljko Ćorić rekao je večeras u Gornjem Crnjelovu  da je tokom kampanje uočeno značajno povjerenje naroda u SNSD i njegove kandidate, a ono je svakim danom sve veće i veće.

„Siguran sam da će Republika Srpska nastavljati putem razvoja , da ćemo nastaviti da radimo i gradimo za naš narod kao što smo to radili i u prethodnim godinama. Narod prepoznaje one koji daju konkretne rezultate,  ali i one koji nude prazna obećanja. Konkretne politike koje vodi SNSD na čelu sa Miloradom Dodikom  i Željkom Cvijanović  dale su rezultate. Prošli smo sa narodom kroz najteža vremena, vremena najteže ekonomske krize, recesije, poplave, uspješno se nosili sa pandemijom virusa korona „, podsjetio je Ćorić.

On je dodao i da je siguran da će sa narodom Srpske savladati i sve nove izazove koji se dešavaju na geopolitičkoj sceni, a i te kako se osjeti, kaže, i na našem prostoru.

„Mi imamo rješenje i ono se unaprijed zna – radimo predano i za sve izazove bićemo sa našim narodom i skupa sve rješavati, sve prepreke. Ono što me posebno raduje jeste da narod, a dolazim sa još jednog skupa, podržava bezuslovno Milorada Dodika i Željku Cvijanović“, rekao je Nedeljko Ćorić.

Kandidat SNSD -a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Branka Gavrić poručila je na tribini u Gornjem Crnjelovu da vjeruje da će mještani ovog naprednog sela 2.oktora podršku dati SNSD-u , oni znaju kome povjerenje treba dati.

„Sjećaju se kako su nekad vrijedno radili, ali zato nisu imali podsticaje. Dolaskom SNSD na vlast, prije svega poljoprivrednici su osjetili veliki boljitak i napredak, različite vrste podsticaja, subvencija , sve je to nešto što se dešavalo u prethodnom periodu i nešto što će sigurno obilježiti period pred nama ukoliko vlast i dalje bude u rukama SNSD-a“, poručila je Gavrićeva.

Ona je dodala da je kampanja pri kraju te da će za SNSD biti pobjednička.

„Uvjereni smo da će svi građani dati povjerenje kandidatima za Narodnu skupštinu Srpske i Parlamentarnu skupštinu BiH i , svakako našim provjerenim liderima, Miloradu Dodiku i Željki Cvijanović kako bismo nastavili putem prosperiteta i boljitka za sve građane Republike Srpske“, rekla je Gavrićeva.

Kandidat SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Jovanka Đurđević rekla je  građanima da je veoma važno da glasaju za ozbiljne ljude a to su dvije liste SNSD-a, te za dokazane lidere koji znaju da vode Republiku Srpsku, koji brane i čuvaju njene interese.

„Važno je istaći rezultate koje je postiže Vlada Srpske o čemu svjedoče ekonomski pokazatelji. Iz godine u godinu se povećavaju podsticaji, značajna podrška se daje višečlanim porodicama a pomoć je prisutna i za studente koji imaju uslove za besplatno studiranje…“, rekla je Jovanka Đurđević.


Zbog svega što smo započeli , rekla je, građani su  ti koji mogu dati podršku nastavku dobrog kontinuiteta, života, jer SNSD i partije oko njega, mogu i hoće i bolje  i više, jer nose Srpsku u srcu .

„Zato 2. oktobra svi da izađemo na izbore i da podržimo kandidate za predsjednika Srpske Milorada Dodika i Željku Cvijanović za srpskog člana Predsjedništva BiH“ rekla je Đurđević.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Dragan Bojanić na čelu UFSI OFS Bijeljina

Dragan Bojanić je i zvanično potvrđen za predsjednika Udruženja fudbalskih sudija i instruktora OFS Bijeljina. Njega su delegati izglasali...

Jelena Trivić zvanično kandidat za gradonačelnika Banja Luke

Narodni front počeo kampanju: Program za Banjaluku Narodni front ozvaničio je početak kampanje "Program za Banjaluku". Nakon sjednice Gradskog...

Održan zajednički sastanak Izvršnih odbora SDA Bijeljina i Janja (foto)

U Janji kod Bijeljine je juče (petak, 19. april 2024.) održan prvi zajednički sastanak Izvršnih odbora Stranke demokratske...

Neškovićev Zakon o Ustavnom sudu BiH povod bošnjacima za blokadu Doma naroda PS BiH

Sjednica Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH prekinuta je prije mjesec dana i nema naznaka da će u skorije...