PARTIZAN večeras ima meč loptu u Beogradu

Datum:

Share post:

Drama u beogradskoj Areni preksinoć pripala je Real Madridu koji je tako produžio četvrtfinalnu plej-of seriju Evrolige.

 Beogradski tim je imao prvu meč loptu da se plasira na završni turnir u Kaunasu, ali je nije iskoristio. Real je sada smanjio na 1:2 i u četvrtak će imati priliku da seriju možda čak i vrati u Madrid.

U paklu Arene bolje snašao Real koji je slavio s 82:80.

Jako čudan meč gledali smo u Beogradu. Partizan je sjajno počeo, zatim je Real pokazao zašto je jedan od favorite za trofej i čini Partizan će morati čekati četvrtak da eventualno tada ovjeri plasman na fajnal-for.

Oba tima su u ovom meču bili oslabljeni zbog suspenzija nekoliko igrača nakon tuče u drugom meču ove serije, ali je Partizan pokazao da mu mnogo nedostaju Kevin Panter i Matijas Lesor koji postižu veliki broj poena i igraju sjajno u odbrani.
 
Grobari su odradili ono što se od njih očekivalo. Napunili su Arenu i postavili novi rekord, a pjesmom su svo vrijeme nosili svoje ljubice koji su dali i posljednji atom snage da pobjede kraljevski klub, ali nažalost nisu uspjeli.
 
To naravno nije kraj jer će se u Beogradu igrati još jedna utakmica i crno-bijeli će večeras u četvrtak imati novu šansu da izbore plasman neđu četiri najbolja tima Evrope.

U tom četvrtom meču će biti jači za Lesora, a Real za Gabrijela Deka kojima ističu suspenzije.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

KUDA IDE PARTIZAN? Bez titule 7 godina, dug 45 miliona evra, igrači bježe

Igor Duljaj je još jedan u nizu trenera koji su potrošeni i koji su platili ceh lošem radu...

Odbornici SO Ugljevik jednoglasni na tematskoj sjednici: UGLJEVIK NE DA RUDNO BOGATSTVO I OBRAZ!

Odbornici Skupštine opštine Ugljevik na današnjoj tematskoj sjednici jednoglasno su donijeli zaključke kojima se traži od nadležnih institucija...

I za ove prvomajske praznike Sindikat za sutra sprema posni radnički pasulj

Radnici, opasuljite se! Sindikat za sutra sprema posni radnički pasulj i ove PRVOMAJSKE PORUKE Savez sindikata Republike Srpske ne...

JELENA TRIVIĆ: Paradoks je da pravosnažno osuđivani investitor podnosi Krivičnu prijavu protiv nekog ko ukazuje na kršenje Zakona (foto)

-Nažalost, paradoks je da investitor, koji je inače pravosnažno osuđivan, podnosi Krivičnu prijavu protiv nekog ko ukazuje na...