BIJELJINA: Jedinstvo iz Broca poraženo u Pilici

Datum:

Share post:

Igrači Jedinstva su se nadali povoljnom rezultatu u Pilici, ali nisu uspjeli osvojiti ni bod. Porazom su ponovo dospjeli na začelje tabele  i predstoji velika i grčevita borba da se plasman popravi.

"Odigrali smo slabo. Imali smo neke prilike, ali nismo uspjeli da ih realizujemo. Domaćin je bio bolji za taj jedan gol i zasluženo pobijedio. Nema kukanja, popravni je u nedelju  protiv komšija iz Dvorova koji su u povoljnijem položaju jer imaju i 3 boda više od nas," kaže Slaviša Malić  trener Jedinstva.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: sportdc.net

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

VRIJEME DANAS pretežno oblačno

Ujutru umereno do pretežno oblačno. Ponegde je moguća magla ili niska oblačnost. Na zapadu kiša ili pljusak koji...

U Pučilama kod Bijeljine Zdravko Perić i Nemanja Makić napravili Farmu „5 jaja“ sa slobodnim uzgojem kokošaka (foto, video)

Nešto novo u Semberiji je Farma pod nazivom "5 jaja" koju su napravili mladi Zdravko Perić i Nemanja...

BIJELJINA: Predstavnicima Glazbene škole ’’Ivana Plemenitog Zajca’’ iz Mostara uručena jedna od glavnih nagrada VIII Internacionalnog festivala muzike „Primavera“ (foto)

U Bijeljini je danas predstavnicima Glazbene škole ’’Ivana Plemenitog Zajca’’ iz Mostara uručena harmonika Bugari Armando model Nemo...

Potpredsjednik Skupštine Grada Bijeljina Mustafa Gradaščević organizovao prijem za uspješnu učenicu Halimu Aletović

Danas je Gradskoj upravi potpredsjednik Skupštine Grada Bijeljina Mustafa Gradaščević organizivao prijem za učenicu petog razreda osnovne škole...