POMOZIMO MALOM LUKI: Sin proslavljenje karatiskinje se bori sa leukemijom

Datum:

Share post:

Generalni sekretar Karate saveza RS Rajko Vučičević pokrenuo je akciju prikupljanja novčanih sredstava za liječenje malog Luke, sina trebinjske karatiskinje i proslavljene reprezentativnke Dragice Drapić.

U objavi na društvenim mrežama Vučičević je pozvao ljude dobre volje da pomognu malom Luki koji već duži period bori sa leukemijom.

– Pokrenuo sam ovu akciju kako bi pomogli našoj poznatoj karatiskinji i reprezentativki da zajedno sa svojim sinom dobije ovu bitku. Akcija se provodi na nivou karate saveza RS i Federacije BiH i zadovoljan sam odzivom. Planirano da organizujemo i humanitarni karate turnir u Trebinju – rekao je Vučičević.

Mali Luka liječi se u Univerzitetskom kliničkom centru u Banjaluci.

Oni koji žele da pomognu novac mogu uplatiti na račun 5710800101373468 kod Komercijalne banke AD Banjaluka, na ime Dragica Drapić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

EVROVIZIJA: Teja Dora prošetala sa srpskom zastavom (foto)

Počelo je veliko finale 68. Pjesme Evrovizije a predstavnici država koje učestvuju u finalu defilovali su velikom scenom...

JU Gimnazija ,,Filip Višnjić“ Bijeljina domaćin Republičkog takmičenja iz srpskog jezika (foto)

JU Gimnazija ,,Filip Višnjić" Bijeljina danas je bila domaćin Republičkog takmičenja iz srpskog jezika za učenike drugih razreda...

IO FS RS: Izbori na Vidovdan – Vici Zeljkoviću novi četvorogodišnji mandat

Na sjednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Republike Srpske koja je održana danas donesena je odluka da se izbori...

Gradonačelnik Bijeljine potpisao ugovor o izgradnji prve faze sportske dvorane u okviru kompleksa Gradskog stadiona (foto)

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović je sa predstavnikom DOO „Grupa Fortis“ iz Banjaluke koja je zajednički nosilac ponude sa...