ŠPANSKI NOVINARI OPLELI PO JOVIĆU: Ti si za C tim! Očajan si, nisi pipnuo loptu!

Datum:

Share post:

Novinari Marke i Asa nisu bili uopšte „fini“ prema mladom Srbinu koji je na teren ušao početkom drugog poluvremena kada je zamenio Karima Benzemu.

Španski sportski listovi koji pomno prate sva dešavanja u Real Madridu, detaljno su analizirali učinak svih igrača koji su dobili šansu protiv Bajerna u Hjustonu u Međunarodnom kupu šampiona.

Nas naravno najviše intertesuje kako su španske kolege skenirale igru Luke Jovića.

Novinari Marke i Asa nisu bili uopšte „fini“ prema mladom Srbinu koji je na teren ušao početkom drugog poluvremena kada je zamenio Karima Benzemu.

Srbin se našao čak u naslovu Markine analize učinka svih igrača na sinoćnoj premijeri: Jović i Benzema hladno započeli trku za Realovu „devetku”.

– Senka. Nije lansirao poruke da je napadač za koga treba izdvojiti toliki novac. Izolovan, hladan, jedva da je dodirnuo loptu. Manje više kao na Evropskom prvenstvu za mlade u Italije. U grupi novajlija za koje se može reći da su svi osim Azara pojačanja za C tim.

As je pokušao da bude duhovit:

– Razočaravajuća premijera za Jovića. Pozdravio se pred početak utakmice sa Nikom Kovačem, trenerom Bajerna. To je bio njegov vrhunac na ovom susretu.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: espreso.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Zašto i kome smeta KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina?

Saopštenje za javnost sa zvaničnog FB naloga KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina prenosimo u cjelosti Juče u Bijeljini pred...

BIJELJINA: Kuća Arsenovića u Donjem Crnjelovu puna djece, sloge i ljubavi (foto)

Iz semberskih sela, posljednjih godina, uglavnom se odlazilo, jer mladi ljudi bolju budućnost vide u gradovima ili u...

Još jedna crkva u Istanbulu postaje džamija

U Istanbulu će sutra za vjernike svečano biti otvorena džamija Karije, prvobitno Crkva Hrista Spasitelja, koja je do...

Danas je Međunarodni dan babica

Danas je Međunarodni dan babica, koji je, 1992. godine, ustanovila Internacionalna konfederacija babica. Grupa babica iz Evrope, uglavnom...