EKIPA IZ BIJELJINE pobjednik "Pribojske kotlićijade"

Datum:

Share post:

U Priboju kod Lopara danas je održana "Pribojska kotlićijada" koja je okupila 45 ekipa i više od 500 učesnika, posjetilaca i gostiju.

Predsjednik Organizacionog odbora Goran Tasovac rekao da je ova druga po redu manifestacija okupila duplo više ekipa nego prethodne godine.

On je zahvalio svima koji su podržali ovu manifestaciju, a posebno opštini Lopare koja je generalni pokrovitelj.

Zahvalnice učesnicima, pehare i kotliće najboljima dodijelili su čelnici ove majevičke opštine.

Načelnik opštine Lopare Rado Savić izrazio je zadovoljstvo dobrom organizacijom i zahvalio svima koji su učestvovali u pripremi manifestacije.

"Glavni smisao današnjeg druženja je širenje pozitivne energije, ali i promocije Priboja i prirodnih ljepota majevičkog kraja", naveo je Savić.

Najbolja na kotlićijadi je bila ekipa "Fis" iz Bijeljine, drugoplasirana je ekipa iz Ugljevika, dok je trećeplasirana ekipa "Mega drvo" iz Bijeljine.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: ntvarena.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

KUDA IDE PARTIZAN? Bez titule 7 godina, dug 45 miliona evra, igrači bježe

Igor Duljaj je još jedan u nizu trenera koji su potrošeni i koji su platili ceh lošem radu...

Odbornici SO Ugljevik jednoglasni na tematskoj sjednici: UGLJEVIK NE DA RUDNO BOGATSTVO I OBRAZ!

Odbornici Skupštine opštine Ugljevik na današnjoj tematskoj sjednici jednoglasno su donijeli zaključke kojima se traži od nadležnih institucija...

I za ove prvomajske praznike Sindikat za sutra sprema posni radnički pasulj

Radnici, opasuljite se! Sindikat za sutra sprema posni radnički pasulj i ove PRVOMAJSKE PORUKE Savez sindikata Republike Srpske ne...

JELENA TRIVIĆ: Paradoks je da pravosnažno osuđivani investitor podnosi Krivičnu prijavu protiv nekog ko ukazuje na kršenje Zakona (foto)

-Nažalost, paradoks je da investitor, koji je inače pravosnažno osuđivan, podnosi Krivičnu prijavu protiv nekog ko ukazuje na...