Prvi Srbin u Atletiko Madridu još od Kežmana, i to potpuno NEOČEKIVANO!

Datum:

Share post:

Španski “As” javlja kako je transfer srpskog talentovanog fudbalera u Atletiko dogovoren i pitanje je dana kada će učesnik ovogodišnjeg Evropskog prvenstva za mlade reprezentacije biti predstavljen na stadionu “Vanda Metropolitano”.

Riječ je o Ivanu Šaponjiću koji bi trebalo da nadomjesti najavljene odlaske iz redova ekipe Dijega Simeonea. U Atletiku će izvjesno ostati Alvaro Morata, dok bi Nikola Kalinić i Dijego Košta trebalo da napuste klub.

Bez prethodnih spekulacija i glasina, potpuno neočekivano iz Španije dolazi vijest o praktično gotovom poslu tamošnjeg velikana i srpskog napadača. “As” piše kako je Šaponjić prihvatio poziv “Jorgandžija” svjestan da će morati da se dosta potrudi za mjesto u timu i da ga očekuje veliko dokazivanje.

Još uvijek nema puno informacija o ugovoru Srbina u Španiji, sem dijela vezanog za njegov klub Benfiku koja je kao jedan od uslova tražila procenat od naredne prodaje. On će biti prvi Srbin u redovima “crveno-bijelih” još od Mateje Kežmana, koji je za madridski tim igrao u sezoni 2005/06.

Hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić je blizu odlaska, najvjerovatnije u Kinu, Dijego Košta bi mogao u Everton, ali daleko od toga da bi Simeone Šaponjićem završio potragu za napadačima. Glasine idu dotle da se čak spominje i Mauro Ikardi.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: sport.blic.rs

 

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

GORDANA GAJIĆ: Rana sjetva kukuruza nosi prednosti, ali i rizike

Ovogodišnji vremenski uslovi omogućili su veoma ranu proljećnu sjetvu u Semberiji, te je kukuruz, kao najzastupljenija ratarska kultura,...

VUJNOVIĆ: Kangoo Jumps je preporučljiv za sve uzraste (video)

Kangoo jumps je intenzivan visokomotivacioni trening koji aktivira mišiće cijelog tijela. "To je program koji je namjenjen kako...

Pokret za Bijeljinu sutra će se družiti sa sugrađanima i tradicionalno vršiti podjelu vaskršnjih jaja

Sutra, 3. maja u 10.00 časova, kod ulaza u Zelenu pijacu (pored San Marka) članovi Pokreta za Bijeljinu,...

Nevrijeme ponovo pogodilo Dubai – Kiša pada od noćas, uveli škole na daljinu

Ujedinjeni Arapski Emirati opet su na udaru velike količine padavina o čemu svjedoči kiša koja u Dubaiju pada od...