U okviru Dječije nedjelje, mališani iz bijeljinskih vrtića se družili sa Gradonačelnikom na Trgu (foto)

Datum:

Share post:

U okviru ovogodišnjeg obilježavanja Dječije nedjelje, na Gradskom trgu u Bijeljini mališani vrtićkog uzrasta organizovali su, uz pomoć svojih vaspitača, prodajnu izložbu proizvoda od recikliranog materijala koje su sami napravili.

Današnju izložbu pripremila su djeca iz vrtića „Čika Jova Zmaj“, a podršku na Trgu su im pružili i drugari iz Predškolske ustanove „Dragan i Zoran“.

Najmlađim sugrađanima se ove godine pridružio i gradonačelnik Ljubiša Petrović sa saradnicima, a oni su mu pojasnili da tradicionalno, svake godine, organizuju prodaju onoga što sami naprave u vrtiću, te da će novac od prodaje otići u humanitarne svrhe.

Direktor vrtića „Čika Jova Zmaj“, Slaviša Vujanović, pojasnio je da se u ovoj ustanovi bave humanitarnim aktivnost tokom cijele godine, a ne samo tokom Dječje nedjelje – djeca svoje radove izlažu u holu vrtića i ostavljaju mogućnost roditeljima da ih kupe po simboličnoj cijeni.

Uz zahvalnost roditeljima koji su kupili najveći dio izloženih predmeta, odnosno radova, Vujanović je naveo da odluku kome će novac biti proslijeđen donose Stručno vijeće i Savjet roditelja.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PODIJELJENI VASKRŠNJI DAROVI EPISKOPA FOTIJA

U susret proslavljanju Praznika Vaskrsenja Gospoda Isusa Hrista, blagoslovom Episkopa zvorničko-tuzlanskog Gospodina Fotija, jerej Branislav Nedić, protođakoni Nemanja...

Bijeljina postaje turistička destinacija

Osim velikih gužvi, u Bijeljini je primjetan i povećan broj turista u prazničnim danima. To govori u prilog...

Vučević prvi zvanični susret na novoj funkciji obavio sa Patrijarhom Porfirijem

Predsjednik Vlade Miloš Vučević izjavio je danas da mu je drago što je svoj prvi zvanični sastanak na...

VIŠKOVIĆ: Srpska je finansijski stabilna

Srpska je finansijski stabilna. Od kraja 2018. godine do danas penzije su povećane za 60,1 odsto, a plate...