Partizan uložio žalbu, traži poništenje meča!

Datum:

Share post:

Crno-bijeli su ljuti zbog suđenja na meču protiv Crvene zvezde i poena koje je Bili Beron postigao za titulu.

Košarkaški klub Partizan uložio je žalbu Košarkaškoj ligi Srbija (KLS) na odluku sudija da u posljednjem napadu na meču ne sude korake košarkašu Crvene zvezde mts Biliju Beronu.

Crno-bijeli su žalbu uložili jer smatraju da je bek Zvezde napravio korake prije koša koji je donio trofej crveno-bijelima i traže da se utakmica poništi.

Košarkaška liga Srbije odluku po toj žalbi razmatraće sutra i oglasiće se saopštenjem, a po procjeni KLS nema materijalne povrede pravila i na osnovu toga jedino sankcije mogu da snose sudije zbog previda.

Crvena zvezda mts slavila je upravo poenima Berona rezultatom 76:75 i tako došla do petog uzastopnog trofeja u šampionatu Srbije.

Izvor: mondo.ba

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

U Pučilama kod Bijeljine Zdravko Perić i Nemanja Makić napravili Farmu „5 jaja“ sa slobodnim uzgojem kokošaka (foto, video)

Nešto novo u Semberiji je Farma pod nazivom "5 jaja" koju su napravili mladi Zdravko Perić i Nemanja...

BIJELJINA: Predstavnicima Glazbene škole ’’Ivana Plemenitog Zajca’’ iz Mostara uručena jedna od glavnih nagrada VIII Internacionalnog festivala muzike „Primavera“ (foto)

U Bijeljini je danas predstavnicima Glazbene škole ’’Ivana Plemenitog Zajca’’ iz Mostara uručena harmonika Bugari Armando model Nemo...

Potpredsjednik Skupštine Grada Bijeljina Mustafa Gradaščević organizovao prijem za uspješnu učenicu Halimu Aletović

Danas je Gradskoj upravi potpredsjednik Skupštine Grada Bijeljina Mustafa Gradaščević organizivao prijem za učenicu petog razreda osnovne škole...

Dom zdravlja Bijeljina obilježio jubilej – 30 godina postojanja i samostalnog rada (foto, video)

Dom zdravlja Bijeljina danas je obilježio jubilej – 30 godina postojanja. Povodom 30 godina samostalnog rada i postojanja...