RUGIP kupuje prostorije od odbornice SNSD

Datum:

Share post:

Republička uprava za geodetske i imovinsko – pravne poslove (RUGIP) trenutno kupuje poslovne prostore u Foči, Kostajnici i Rogatici. Iako postupak po raspisanom Javnom pozivu nije okončan, kupovina prostora u Kostajnici unaprijed je dogovorena i to sa Irenom Ilić, odbornicom SNSD-a u toj opštini i kandidatom te stranke za Narodnu skupštinu RS na prošlim izborima.
 

Naime, poslovni prostor koji je RUGIP dogovorio da kupi nalazi se u centru Kostajnice, u ulici Kralja Petra 1. Oslobodioca.

Zanimljivo je da je riječ o objektu u kojem je Caffe bar Imperial koji je u vlasništvu porodice Igora Dragišića.

Igor Dragišić je brat Irene Ilić, a prostorije čiju su kupovinu u tajnosti dogovorili rukovodioci iz RUGIP-a sa Ilićevom nalaze se iznad kafića Dragišićevih.

U RUGIP-u nisu htjeli da otkriju detalje u vezi sa kupovinom objekta u Kostajnici.

„Proces kupovine poslovnih prostora je u toku za Foču, Kostajnicu i Rogaticu. S obzirom da postupak kupovine nije okončan ne možemo vam dati preciznije podatke sve do okončanja postupka po raspisanom Javnom pozivu i utvrđene konačne kupoprodajne cijene“, odgovorili su u RUGIP-u.

Ilićeva radi ili je do nedavno radila u RUGIP-u, u poslovnoj jedinici u Kostajnici. Prema nepotvrđenoj informaciji bila je zaposlena po Ugovoru o djelu, a koji je ovih dana trebalo da bude raskinut jer u RUGIP-u smatraju da je Ilićeva u sukobu interesa.

Kao što je navedeno, Ilićeva je odbornik SNSD-a u Skupštini opštine Kostajnica. Kao kandidat SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini RS na prethodnim izborima osvojila je 1.283 glasa, ali joj to nije bilo dovoljno da uđe u republički parlament.

​Izvor: capital.ba

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

KUDA IDE PARTIZAN? Bez titule 7 godina, dug 45 miliona evra, igrači bježe

Igor Duljaj je još jedan u nizu trenera koji su potrošeni i koji su platili ceh lošem radu...

Odbornici SO Ugljevik jednoglasni na tematskoj sjednici: UGLJEVIK NE DA RUDNO BOGATSTVO I OBRAZ!

Odbornici Skupštine opštine Ugljevik na današnjoj tematskoj sjednici jednoglasno su donijeli zaključke kojima se traži od nadležnih institucija...

I za ove prvomajske praznike Sindikat za sutra sprema posni radnički pasulj

Radnici, opasuljite se! Sindikat za sutra sprema posni radnički pasulj i ove PRVOMAJSKE PORUKE Savez sindikata Republike Srpske ne...

JELENA TRIVIĆ: Paradoks je da pravosnažno osuđivani investitor podnosi Krivičnu prijavu protiv nekog ko ukazuje na kršenje Zakona (foto)

-Nažalost, paradoks je da investitor, koji je inače pravosnažno osuđivan, podnosi Krivičnu prijavu protiv nekog ko ukazuje na...