SNSD BIJELJINA: NOVE INICIJATIVE ZA BOLJI ŽIVOT NA LEDINCIMA (foto)

Datum:

Share post:

Odbornički kandidati sa liste SNSD-a, u subotu popodne su posjetili najveću bijeljinsku Mjesnu zajednicu Ledinci i razgovarali sa građanima o nastavku dobre saradnje i traženju rješenja za podizanje kvaliteta života.

Na Ledince dolazimo uzdignute glave i čistog obraza

  • „ Na Ledince dolazimo uzdignute glave i čistog obraza, jer iza nas ovdje nema nezavršenih projekata“, rekao je Nedeljko Ćorić, nosilac odborničke liste i i dodao da će SNSD nakon pobjede na lokalnim izborima, učiniti sve da pomogne mještanima u ovoj Mjesnoj zajednici.
  •  
  • „ Ima još dobrih i korisnih inicijativa, a jedan od prioriteta biće trajno i kvalitetno rješavanje problema stanara u naselju GTC, a zalagaćemo se i da izgradnjom biciklističke staze povežemo Manastir Svete Petke, Etno selo i Drinu“, poručio je Ćorić.
Milan Lazić, jedan od kandidata SNSD –a za odbornika sa Ledinaca je podsjetio na dio projekata koji su kroz Mjesnu zajednicu i uz podršku SNSD- i drugih, urađeni u naselju.


 

  • „Našim inicijativama je asfaltirana biciklistička staza u većem dijelu naselja, zatim je urađeno igralište, rasvjeta i još nekoliko bitnih detalja koji su podigli kvalitet života na viši nivo. Zbog toga očekujem da će nas sugrađani tradicionalno podržati i ovaj put“, ističe Lazić.
Podržimo Miću Mićića
Na Ledincima su se građanima obratili i kandidati Milka Đukanović, Goran Janjić i Nemanja Janković. Kandidati SNSD-a su ovom prilikom pozvali članove SNSD-a i građane da podrže zajedničkog kandidat za gradonačelnika Bijeljine Miću Mićića.

Dešavanja u Bijeljini
izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Švajcarska pobjednik Еvrovizije!

Švajcarska je pobjednik 68. po redu Pjesme Еvrovozije! Drugo mjestu pripalo je hrvatskom predstavniku Bejbi Lazanji. Srpska predstavnica Teja Dora,...

EVROVIZIJA: Teja Dora prošetala sa srpskom zastavom (foto)

Počelo je veliko finale 68. Pjesme Evrovizije a predstavnici država koje učestvuju u finalu defilovali su velikom scenom...

JU Gimnazija ,,Filip Višnjić“ Bijeljina domaćin Republičkog takmičenja iz srpskog jezika (foto)

JU Gimnazija ,,Filip Višnjić" Bijeljina danas je bila domaćin Republičkog takmičenja iz srpskog jezika za učenike drugih razreda...

IO FS RS: Izbori na Vidovdan – Vici Zeljkoviću novi četvorogodišnji mandat

Na sjednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Republike Srpske koja je održana danas donesena je odluka da se izbori...