BIJELJINA: ODBORNIČKI KANDIDATI SNSD POSJETILI GORNJI BRODAC

Datum:

Share post:

U nastavku izborne kampanje, odbornički  kandidati SNSD-a, posjetili su seosko domaćinstvo Cice Pejić u semberskom selu Gornji Brodac.Tom prilikom, kandidati su ukazali na značaj ovog sela i njegovih mještana.
 
  • „Ovo je jedno od sela gdje je intenzivna poljoprivredna proizvodnja i njegovi poljoprivrednici zanačajno participiraju u podsticajima Vlade Republike Srpske. Na nama je da učinimo još pozitivnih pomaka u  ovom selu i život učinimo što lakšim, te stoga podržavam inicijativu da se za djecu mlađeg uzrasta formiraju igraonice i stvore savremeni uslovi za razvoj najmlađih“, izjavio je Nedeljko Ćorić, nosilac odborničke liste SNSD.
Obdornički kandidat Danijela Đukin je podsjetila na slavnu tradiciju sela Brodac i pozvala građane da podrže SNSD.
  • „Hajde da se okupimo za sva žitna polja, za našu ravnicu i da othranimo još mnogo doktora nauka, profesora i  okupimo se za naše vrijedne domaćine, za naše bročane, semberce i sve u Republici Srpskoj“, poručila je Đukin.
Zlatan Lazarević, kandidat za odbornika je podsjetio da je Brodac svojevremeno nastradao u poplavama i da je Vlada RS značajno pomogla da se selo revitalizuje.
  • „Ovdje su vrijedni i pošteni domaćini i nakon pobjede SNSD-a, učinićemo sve da i sa lokalnog nivoa pomognemo vrijedne domaćine i da mještanima ovog sela vratimo nadu u bolje sutra“, naglasio je Lazarević.
Domaćin skupa i odbornički kandidat Cica Pejić je izrazila veliko zadovoljastvo što je dobila šansu da ugosti svoje kolege sa liste.
  • „Okupili smo se da čujemo naše kandidate, ali i mještane koji su ukazali na svoje probleme i samo zajedničkim radom, možemo doći do najboljih rješenja“, istakla je Cica Pejić, kandidat za odbornika Na listi SNSD.
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

EVROVIZIJA: Teja Dora prošetala sa srpskom zastavom (foto)

Počelo je veliko finale 68. Pjesme Evrovizije a predstavnici država koje učestvuju u finalu defilovali su velikom scenom...

JU Gimnazija ,,Filip Višnjić“ Bijeljina domaćin Republičkog takmičenja iz srpskog jezika (foto)

JU Gimnazija ,,Filip Višnjić" Bijeljina danas je bila domaćin Republičkog takmičenja iz srpskog jezika za učenike drugih razreda...

IO FS RS: Izbori na Vidovdan – Vici Zeljkoviću novi četvorogodišnji mandat

Na sjednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Republike Srpske koja je održana danas donesena je odluka da se izbori...

Gradonačelnik Bijeljine potpisao ugovor o izgradnji prve faze sportske dvorane u okviru kompleksa Gradskog stadiona (foto)

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović je sa predstavnikom DOO „Grupa Fortis“ iz Banjaluke koja je zajednički nosilac ponude sa...