Juniori KMF ”Radnik MD Shop” pobjedama i stopama svojih starijih kolega

Datum:

Share post:

U 12. kolu Premijer futsal lige BiH, uzrast U-19, juniori KMF ’’Radnik MD Shop’’su gostovali u Brčkom, te u komšijskom derbiju odmjerili snage sa vršnjacima iz ekipe KMF Brčko Zdravlje.

Na kraju rezultat je bio 6-1 za momke iz Bijeljine, te su, iako je do kraja regularnog dijela ostalo da se odigraju još dva kola, ovom pobjedom ovjerili prvu poziciju na tabeli pred završni turnir, koji bi trebao da se održi 20/21.4.2024 godine.

-Strijelci za ekipu KMF „Radnik MD Shop“ sinoć su bili Mihailo Trifković, Ognjen Marković (dva pogotka), Rade Mojić, Semir Alić i Željko Arsenović. Čestitke momcima na do sada postignutim rezultatima, te im želimo puno sreće u doigravanju za prvaka, saopšteno je iz KMF ’’Radnik MD Shop’’ Bijeljina.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: sportdesavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

CRNADAK: Stevandić i sve stranke vladajuće koalicije prijaviće se na poziv CIK BiH za učešće na lokalnim izborima (foto)

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić izjavio je da će odluku CIK BiH o sprovođenju lokalnih izbora...

SNSD BIJELJINA: Šefovi Slaviše Markovića (PDP) danas polažu račune njemačkom građaninu Šmitu, a ranijih godina su to činili drugim centrima moći (foto)

-Centralna izborna komisija BiH raspisala je izbore i očekujem da će uskoro, kada se prijave za izbore po...

Nikola Јokić po treći put MVP NBA lige

Srpski košarkaš Nikola Јokić po treći put u karijeri proglašen je za najkorisnijeg igrača regularnog dijela sezone NBA...

SJEVERNA MAKEDONIJA: Davkova proglasila pobedu, Pendarovski priznao poraz

Severnoj Makedoniji juče je održan drugi krug predsedničkih izbora, paralelno sa glasanjem za novi saziv parlamenta. Predsednik Državne...